Fiul lui Liviu Dragnea a absolvit Facultatea de Transporturi, dar se ocupa cu cresterea porcilor! Ferma lui Valentin are o cifra de afaceri de 39 de milioane de lei!

Valentin, fiul lui Liviu Dragnea, a prins gustul marilor afaceri.

Author: Matei Vaihan Editor: Viorela Precupas luni 06 februarie 2017 , 08:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Liviu Dragnea, seful PSD si unul dintre cei mai contestati politicieni din aceasta perioada, cand oamenii protesteaza impotriva ordonantelor de urgenta emise de Guvernul Grindeanu, nu poate sa fie implicat in firme, din cauza functiei sale publice. In schimb, fiul sau, Valentin, isi incearca norocul in mai multe afaceri. Una dintre ele este un restaurant din Turnu-Magurele, pe malul Dunarii, Valentin Dragnea detinand 60% din capitalul social al firmei care il administreaza.

Nu este, insa, singura societate comerciala condusa de Valentin.
Valentin Dragnea, impreuna cu iubita sa
Valentin Dragnea, impreuna cu iubita sa

Conform datelor de la Registrul Comertului, fiul politicianului detine 90% din capitalul unei firme care, la randul sau, are 99,84% din Ferma Salcia SA, o ferma de porci care se ocupa, conform prezentarii de pe mai multe site-uri de profil, cu comercializarea de porci grasi cu potential genetic superior, carcase si semicarcase de porc, dar si cu comercializarea produselor din carne de porc. Ultimile date financiare arata ca ferma condusa de Valentin Dragnea, care are 203 angajati, a avut o cifra de afaceri de peste 39 de milioane de lei, in 2015, profitul net fiind de doar 89.265 de lei. In schimb, datoriile fermei sunt uriase, de aproximativ 50 de milioane de lei (peste 11 milioane de euro).
Fiul lui Dragnea a devenit actionar  la ferma de porci in ianuarie 2014, in acelasi an in care a deschis si restaurantul din Turnu-Magurele. In ultimii ani, despre Valentin Dragnea nu s-a stiut decat ca a absolvit Facultatea de Transporturi, sectia Autovehicule  Rutiere, si ca detine o colectie impresionanta de masini.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si