Se pare că fiul lui Liviu Dragnea crede că Michael Jackson trăieşte. Numele lui Valentin Dragnea a revenit în prim-plan recent, după ce jurnaliştii de la Rise Project au publicat mai multe documente ale firmei Tel Drum, găsite într-o valiză intrată în posesia lor. S-a dezvăluit şi un schimb de mail-uri dintre Dragnea Jr şi şeful de la Tel Drum, Petre Pitiş, prin care fiul politicianului îi cerea bani pentru plata unei facturi legate de maşina sa.

Fiul lui Liviu Dragnea crede că Michael Jackson trăieşte. Valentin se întreabă unde este celebrul cântăreţ

Adresa de mail a lui Dragnea Jr a mai fost folosită de acesta şi acum câţiva ani, când a dat un anunţ că îşi vinde o piesă de la maşină. Aceeaşi adresă de mail apare pe un site dedicat de fanii din România lui Michael Jackson, intitulat „Where is Michael Jackson?”, care susţine că starul pop, decedat în 2009, trăieşte. Materialele sunt scrise de internauţi care pretind că înmormântarea lui Jackson a fost o înscenare şi că acesta trăieşte în Coreea de Sud, prin Africa sau chiar în România.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fiul lui Liviu Dragnea crede că Michael Jackson trăieşte. Dragnea Jr este colaborator şi conspiraţionist

Fan al starului, fiul lui Liviu Dragnea crede că Michael Jackson trăieşte. Adresa de mail a lui Dragnea Jr figurează pe site-ul respectiv, pe o listă de “colaboratori şi colaboraţionişti, hoaxeri şi conspiraţionişti”, adică oameni care, pe lângă fapul că sunt convinşi că Michael nu a murit, au contribuit cu materiale la conţinutul bogat al paginii „Where is Michael Jackson?”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si