Aşa arată casa părintească a lui Liviu Dragnea! Liderul PSD a moştenit casa din Pleaşov, a renovat-o şi a donat-o apoi fratelui său! Conform declaraţiei de avere a politicianului, imobilul are 1626 de metri pătraţi! EXCLUSIV

Părinţii lui Liviu Dragnea sunt originari din localitatea Pleaşov, din judeţul Teleorman. Liderul PSD a copilărit aici şi a renovat casa uriaşă în care acum locuieşte o verişoară de-a lui.

Petru Luca, miercuri 07 noiembrie 2018 , 21:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Liderul PSD Liviu Dragnea (62 de ani) s-a născut în comuna Gratia (judeţul Teleorman), dar a copilărit în satul Pleaşov, comuna Saelele (Teleorman), aşezare amplasată la 152 de kilometri de Capitală şi la doar 15 km de Turnu Măgurele. ”El aici a crescut de mic, că de aici sunt de loc părinţii lui”,  ne-au povestit vecinii de la ţară ai celebrului politician.

După moartea părinţilor săi, Liviu a moştenit casa din sat, pe care a avut grijă să o treacă în declaraţiile de avere din 2008 şi din 2009. ”Casă locuit comuna Saelele, sat Pleaşov, suprafaţă 1626 mp, cotă parte 100%, mod dobândire - act succesiune”, aşa apare casa din Pleaşov în documentele semnate acum 10 ani de actualul şef al Camerei Deputaţilor.

Imobilul uriaş, cu o curte mare şi încărcată de pomi fructiferi şi flori, este un pic retras de la drum, fiind însă vizibil datorită dimensiunilor de pe două laturi ale şoselei. Clădirea este aranjată, are acoperiş nou, gen vilă, se vede că a fost renovată din temelii, mai ales că Liviu Dragnea a ”scăpat” de ea în 2011, donând-o fratelui său, Viorel.

După decesul lui Viorel, din 2013, răpus de un cancer la plămâni, în casa părintească a lui Liviu Dragnea s-a stabilit Riţa, o verişoară a politicianului, care se îngrijeşte de mersul gospodăriei.   

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si