Fiul părăsit de Florin Busuioc a avut prima reacţie după infarctul tatălui său! Florin Jr a compus recent o melodie în care l-a acuzat pe Busu că şi-a luat tălpăşiţa din viaţa lui!

Amicii au văzut că fiul părăsit de Florin Busuioc a avut prima reacţie după ce tatăl său a suferit un infarct pe scenă.

Author: Matei Vaihan miercuri 07 noiembrie 2018 , 15:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

În această dimineaţă, fiul părăsit de Florin Busuioc a avut prima reacţie după ce tatăl său a suferit un infarct pe scenă, marţi seară, în timpul unui spectacol de teatru la Craiova. Florin Jr este un mare fan al pieselor rap, fiind şi producător al unor astfel de melodii, şi a distribuit un link al melodiei lui Ice Cube, „Arrest the president”, fără să mai comenteze şi altceva.

Fiul părăsit de Florin Busuioc a avut prima reacţie:" Se poate repara doar dacă vom încerca"

În vară, Busuioc Jr a lansat o melodie în care vorbeste despre părintele care l-a abandonat. Melodia se numeşte “Tată, de ce?” şi versurile reprezintă un atac la cel care a lipsit din viaţa lui: “Asta e lumea mea/E conturată prin durere/Se putea Evita/Atâta timp cât şi ţie îţi pasă./Se poate repara doar dacă vom încerca./Nu am întrebări, aşa cum te-ai aştepta/Ştiu, te-ai speriat şi ţi-ai luat tălpăşiţa/Ai crezut că timpul le va rezolva”.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

Fiul părăsit de Florin Busuioc a avut prima reacţie:" Mă urmăreşte şi acum gestul asta"

La câteva ore de la infarctul tatălui său, fiul părăsit de Florin Busuioc a avut prima reacţie. “M-am însurat când eram la Piatra Neamţ. Nu ştiu ce mi-a venit atunci, m-am îndrăgostit, m-am însurat, am făcut copil, m-am speriat şi am fugit. Mi-a părut rău, sigur că da. Mă urmăreşte şi acum gestul asta. Chiar am o problemă cu mine legată de povestea asta”, a povestit Florin Busuioc senior, de curand, într-un interviu. El s-a însurat ulterior cu Liliana, femeia care i-a dăruit două fiice.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si