Fiul Romaniţei şi al lui Adrian Iovan e băiat mare. Copilul e copia tatălui său

Author: E. V. luni 26 noiembrie 2018 , 17:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Albert, fiul Romaniţei şi al lui Adrian Iovan, pilotul care murea în accidentul aviatic din Apuseni, are 13 ani şi este leit tatăl său.

Albert şi Adrian Iovan seamănă ca două picături de apă, de la mers, chip, până în cele mai mici detalii.

Tragedia din Apuseni, din 20 ianuarie 2014, l-a lăsat pe Albert orfan de tată, însă mama lui a ştiut să îi ofere tot timpul cea mai bună educaţie.

Albert a studiat dintotdeauna la cele mai bune şcoli din Capitală şi practică mai multe sporturi: scrimă, golf, înot, surfing, ciclism, schi, snowboarding, karate şi echitaţie.

Ce s-a întâmplat în Apuseni

Accidentul aviatic din Munţii Apuseni a fost un eveniment care a avut loc la 20 ianuarie 2014, când un avion YR-BNP de tip Britten-Norman BN-2A-27 Islander care executa o cursă umanitară, a executat o aterizare forţată într-o zonă împădurită din Munţii Apuseni la o altitudine de circa 1600 m, lângă satul Petreasa din comuna Horea, situat la limita dintre judeţele Cluj şi Alba. Avionul, pilotat de Adrian Iovan în calitate de comandant şi Răzvan Petrescu în calitate de copilot, transporta la acel moment o echipă de cinci cadre medicale de la Bucureşti la Oradea.

În acest accident au murit comandantul şi studenta la medicină Aurelia Ion, iar pilotul şi cei patru medici au fost răniţi.

sursa foto: Cancan 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si