Fiul unui Ministru din Guvernul Romaniei a picat BAC-ul! A terminat liceul la mate-info, dar a luat note rusinoase la aceste materii! Cine este cel care si-a facut tatal de ras!

Ieri s-au afisat rezultatele la examenul de Bacalaureat, iar reactiile elevilor care au sustinut acest test au fost diferite. Unii s-au bucurat ca au luat note mari, altii au plans ca nu au reusit sa promoveze.

C.I.P., joi 05 iulie 2018 , 12:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Printre cei care nu au reusit sa obtina note si medie de trecere se numara si fiul unui ministru din Guvernul Romaniei. Este vorba de Eduard, fiul ministrului Viorel Ilie, Ministrul Relatiei cu Parlamentul.

Edi a fost elev la Colegiul National "Ferdinand I" din Bacau, la specializarea matematica - informatica, dar a luat note rusinoase la aceste materii. La matematica el a fost notat cu 3.10, in timp ce la informatica a luat 4.20. Cea mai mare nota a obtinut-o la limba si literatura romana, acolo unde a fost notat cu 7.30. Media lui finala a fost de 4.80, insuficienta pentru a fi declarat admis, noteaza cei de la click.ro

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si