Fiul Vioricăi Dăncilă se distrează de minune în vacanță! Victor este consilier la Curtea de Conturi FOTO EXCLUSIV

Victor este băiatul fostului premier Viorica Dăncilă, care a dezvăluit că l-a adoptat pe acesta imediat după Revoluția din 1989.

Author: Petru Luca joi 03 septembrie 2020 , 15:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Victor este băiatul fostului premier Viorica Dăncilă, care a dezvăluit că l-a adoptat pe acesta imediat după Revoluția din 1989. Venit pe lume la maternitatea din Videle, Victor provenea dintr-o familie săracă, cu șapte copii, mama sa naturală fiind nevoită să îl dea spre adopție din cauza condițiilor precare. Vorica Dăncilă avea doar 26 de ani când a devenit mama adoptivă a lui Victor, la acel moment activând ca profesoară la un grup industrial din Videle,

așa cum a povestit chiar fostul premier. 

Citeste si: Fiul lui Adrian Năstase îi dedică poezii iubitei care și-a făcut operații estetice de dragul lui! Mihnea și Corina sunt împreună de 5 ani!

Acum doi ani, Victor a fost angajat consilier la Curtea de Conturi, Viorica Dăncilă declarând atunci că nu a intervenit pentru ca fiul său să-și găsească respectivul job. Înainte de Curtea de Conturi, Victor a lucrat la OMV Petrom SA, în calitate de specialist în probleme de mediu, fiind coleg cu tatăl lui adoptiv, Cristinel Dăncilă. Căsătorit din 2016 cu Elena, consilier juridic în cadrul Primăriei Sectorului 5, Victor a divorțat discret anul trecut. 

În prezent, Victor Dăncilă se relaxează de minune în vacanță, dovadă fiind și fotografiile postate pentru prietenii săi, în care fiul fostului premier zâmbește din fața unui pahar cu vin sau pozează peisajul de la bordul unei bărci cu motor. 

La nivel de studii, Victor Florin Dăncilă a absolvit Grupul Școlar Tehnic Videle în anul 2008, promovând examenul de bacalaureat cu media 9,62. La Limba și literatura română, la proba scrisă, a obținut nota 9,6, în timp ce la oral a luat 10. Ulterior, Dăncilă jr. și-a continuat studiile la Universitatea Ecologică din București.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si