"Flacarile aveau 10 metri! Doua tiruri de lemne au ars". Incendiu de proportii la o scoala din Breaza! Magazia cu lemne a ars in totalitate

In prag de iarna, scoala din comuna buzoiana Breaza a ramas fara sursa de incalzire. Magazia in care erau depozitate lemnele de foc a fost mistuita de flacari. Pompierii au intervenit cu doua autospeciale de stingere, iar lupta cu focul a durat mai bine de trei ore.

joi 14 decembrie 2017 , 13:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alarma a fost data in jurul orei 19.00. Femeia de serviciu a scolii a fost cea care a vazut flacari iesind din magazia de lemne si a anuntat imediat pompierii. Primii care au intervenit au fost oamenii din sat, care au vazut de departe vapaia.

"Ardea violent, flacarile aveau 10 metri. Erau in magazie 2 tiruri de lemne"

Pompierii au intervenit cu autospeciale de stingere sosite din comuna vecina Pietroasele si de la ISU Buzau. Au lichidat cu greu incendiul, din cauza cantitatii mari de lemne uscate care s-au aprins repede.

Din fericire, la ora izbucnirii incendiului, in incinta scolii nu se afla nimeni. In magazia distrusa de flacari, erau depozitate lemnele de foc pentru intreaga iarna: aproape 50 de metri cubi.

Pompierii au inceput o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauza izbucnirii incendiului.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si