Florin Busuioc, în pericol! Ce se întâmplă în următoarea perioadă cu omul de televiziune! El riscă un al doilea stent | DEZVĂLUIRI

În ciuda intervenţiilor imediate ale medicilor, vedeta ar putea avea noi probleme medicale.

Author: C.I. joi 08 noiembrie 2018 , 08:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Actorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic, marţi seară, în timpul unui spectacol la Craiova. Busu a fost operat de urgentă de un medic rezident, care i-a montat un stent, a fost mutat la Bucuresti, la Fundeni, iar starea lui, acum, este una stabilă!

 
Florin Busuioc se afla în sală Filarmonicii Oltenia din Craiova, unde juca în cadrul spectacolului Central Park. Prezentatorul TV a început să se simtă rău chiar în timp ce era pe scenă, lucru care i-a şocat pe colegii aflaţi în preajmă lui! Imediat, aceştia au chemat o ambulantă SMURD, pentru a nu se ajunge- Doamne fereşte!- la vreo nenorocire.

 
Conform informaţiilor, lui Busu i s-au acordat îngrijiri, în prima fază, la faţa locului.

Ulterior, Florin Busuioc a fost tranportat de urgentă la unitatea primiri urgentă a Spitalului Judeţean din Craiova. Medicii au încercat chiar să-l transfere la Bucureşti, insă acest lucru nu a fost posibil deoarece starea să nu era una stabilă. Florin Busuioc a fost resuscitat de trei ori şi trombolizat, apoi, a fost băgat în sală de operaţii, pentru a i se monta un stent, care să ii permită circulaţia normală a sângelui!
 

Florin Busuioc riscă un al doilea stent! “Starea lui este delicata”

Medicii Eugen Tieranu şi Paul Trască au intrat imediat în sală de operaţie. Alături de ei a fost şi dr. Emilia Goantă, medic electrofiziolog. Intervenţia a durat 10 minute şi a decurs foarte bine. Cel care a împlantat stentul a fost cel mai tanăr dintre medici, Eugen Tieranu, în varstă de 30 de ani. Acesta, în mod surprinzător, nu este angajat al spitalului, dar a venit imediat de acasă şi a acceptat să între în sală pentru a-i salva viaţa cunoscutului om de la meteo. (intra sa vezi cine este medicul care l-a salvat pe Florin Busuioc)

“Operatia a fost o reusită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Pe de altă parte, în ciuda faptului că intervenţia a fost un succes, Florin Busuioc riscă un al doilea stent! Surse medicale susţin că, în majoritatea cazurilor de acest gen, situaţia este una dificilă. “Busu trebuie să aibă mare grijă! Vasele de sânge sunt acum extrem de subţiri şi în fiecare moment, poate duce la o ruptură, de aceea, este obligatoriu să meargă periodic la investigaţii. Este posibil să i se mai monteze un asemenea stent în următoarele luni, fiindcă starea lui este delicată. Oricum, trebuie să stea liniştit, să evite oboseala, stresul şi să urmeze un tratament medicamentos corespunzator”, au spus persoane de specialitate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si