Florin Calinescu, declaratie emotionanta facuta la 12 ani de la moartea sotiei sale - Cuvintele lui te vor umple de emotie

Florin Calinescu este un actor care reuseste sa amuze publicul si sa isi tina supararile departe de aparitiile publice. Viata actorului a fost macinata inca din 2005, atunci cand sotia lui a murit, iar apoi, pe parcursul a 10 ani, actorul si-a pierdut aproape toata familia.

C.I.P., duminică 23 aprilie 2017 , 15:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ana Maria Calinescu, sotia marelui actor, a murit fiinf bolnava de cancer. Ea a decedat chiar in ziua in care a implinit 47 de ani, dar si 27 de ani de casnicie cu Florin Calinescu.

In perioada respectiva, Florin Calinescu a trecut prin cele mai grele momente si s-a retras din viata publica.

Dupa moartea sotiei, cei doi parinti ai actorului au murit, iar totul a culminat cu sinuciderea fiului sau, Luca, in anul 2012.

Acum, la 12 ani de la moartea sotiei sale, Florin Calinescu a facut niste declaratii emotionante despre sotia sa pentru cei de la revista Viva. "Cel mai frumos dans pe care il poti dansa este intotdeauna cu iubita ta. Asta nici macar nu poate fi numit dans, este un adevarat schimb de iubire, de energii, de spiritual. Simti totul despre celalalt. Ai un milion de lucruri ce te fac sa simti lucruri superioare amorului fizic.", a declarat Florin Calinescu plin de tristete. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si