Florin Chilian a slăbit 13 kg în 15 zile. Dieta lui i-a speriat pe medici

Florin Chilian a reușit să șocheze pentru modul în care a reușit să topească, într-un timp scurt, kilogramele acumulate. Solistul a ținut o dietă agresivă, aidoma cunoscutei doctorițe Monica Pop, bazată doar pe... apă și cafea.

R.B., sâmbătă 29 iunie 2019 , 13:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pentru că n-a avut răbdare să slăbească în timp, Florin Chilian (50 de ani) a ținut o dieta agresivă cu apă și cafea, aceeași urmată de medicul Monica Pop. Artistul a slăbit nu mai puțin de 13 kg într-un timp record, 15 zile, și a ajuns să cântărească de la 106 la 93 kg.

Florin Chilian a scris despre această dietă pe Facebook: „Apă și produse bazate pe apă – cafea. Unii îi spun dieta fasting. Nu încercați această «dietă» dacă sunteti sensibili cu inima. Este cumplit de greu. Ziua a treia și a cincea sunt teribile. La mine se pare că doar asta funcționează pentru că vreau repede, imediat și mai ales pentru că nu am răbdare sau echilibru în ce fac...15 zile, 13 kg date jos. Asta pe lângă toate celelalte beneficii legate de curățarea organismului, eliminarea toxinelor, a celulelor bolnave etc”.

Oana Dumitrache, medic specialist în diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, nu recomandă dieta cu apă și cafea urmată  de Florin Chilian. „Îl cunosc pe Florin Chirlian. Ne știm foarte bine. Îl cred în stare de orice. I-am dat niște sfaturi. I-am explicat să țină dietă câteva zile, dacă vrea să țină cu lichide… Pentru că organismul își ia din resurse în clipa în care omul nu mai mănâncă și se alimentează numai cu lichide. Dar practic, în acest caz, slăbirea nu se face din stratul de grăsime, ci din țesutul muscular, ceea ce poate duce la mari probleme de sănătate", avertizează nutriționistul Oana Dumitrache, conform click.ro.

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si