„Acţiunile PSD în Parlamentul României reprezintă terorism economic. Nu există niciun dubiu aici. PSD are un singur scop. Să mai câştige câteva voturi chiar dacă asta înseamnă prăbuşirea economiei pentru următorii zece ani. Ciolacu s-a opus prelungirii stării de urgenţă pentru că avea de câştigat dacă criza de sănătate ar fi avut un impact negativ mai mare asupra românilor (vă aduceţi aminte scenariile apocaliptice cu zeci de mii de victime lansate de acesta)”, scrie ministrul Finanţelor, miercuri, pe Facebook.

Citeste si: Vești bune pentru turiștii români. Dacă revin din aceste țări nu va mai fi nevoie să intre în izolare

Prin prăbușirea economiei ca urmare a creșterii cheltuielilor bugetare, PSD „vânează” voturi, a adăugat Florin Cîțu.

"Ciolacu nu vrea creştere economică şi bunăstare pentru toţi românii pentru că nu are de câştigat. Vă face totul pentru a prăbuşi economia şi a crea haos şi panică. Atunci câştigă PSD şi Ciolacu. PSD se comportă că o grupare teroristă. Vom opri, ca şi până acum, aceste atacuri teroriste ale PSD la stabilitatea economică. Nu-i vom lăsa să prăbuşească economia", scrie Florin Cîţu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Reacția vine după ce fostul ministru al Muncii Marius Budăi spune că PSD va vota, miercuri, în Parlament pentru creşterea alocaţiilor copiilor. 

Citeste si: Când vom reveni la o viață normală? Răspunsul lui Nelu Tătaru

"Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului Orban-PNL prin care au amânat dublarea alocaţiilor de stat pentru copii va fi respinsă", susţine el.

"Mâine, în Parlament, PSD va vota PENTRU creşterea alocaţiilor la copii", afirmă Marius Budăi, marţi seară, într-o postare pe Facebook.

El susţine că ordonanţa prin care s-a amânat dublarea alocaţiilor va fi respinsă.

Citeste si: Creșterea alocațiilor în Parlament. Ce se va întâmpla miercuri în Parlament

"Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului Orban-PNL prin care au amânat dublarea alocaţiilor de stat pentru copii va fi respinsă. Noi PSD ştim domnule Orban că PNL nu este interesat de copii pentru că aceştia nu votează dar ei sunt viitorul ţării şi merită dublarea alocaţiilor", mai susţine Budăi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si