Florin Cîţu, anunţ despre o hotărâre de Guvern care instituie derogare de la procedura normală privind ajutoarele de urgenţă (VIDEO)

Premierul Florin Cîţu a afirmat, duminică, la o videoconferinţă cu prefecţii, că urmează să fie adoptată o hotărâre de Guvern care va institui derogare de la procedura normală de acordare a ajutoarelor de urgenţă.

Author: Alina Raducu duminică 20 iunie 2021 , 17:05

Florin Cîţu, anunţ despre o hotărâre de Guvern care instituie derogare de la procedura normală privind ajutoarele de urgenţă (VIDEO)
Florin Cîţu, anunţ despre o hotărâre de Guvern care instituie derogare de la procedura normală privind ajutoarele de urgenţă (VIDEO)[Sursa foto: Facebook Florin Cîțu]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Citeste si: Efecte devastatoare în urma furtunilor, în 16 judeţe din țară. Ce recomandări fac pompierii

"Această

hotărâre de Guvern stabileşte sume fixe în funcţie de gradul de afectare al gospodăriilor şi devine cadrul pentru acordarea ajutoarelor", a declarat Cîţu. Premierul le-a mai solicitat prefecţilor să discute cu organizatorii de evenimente în aer liber, pentru a le explica riscurile la care se vor expune acolo unde sunt avertizări meteo extreme.

Florin Cîțu: „Voi vorbi cu ministrul Muncii pentru a pregăti o hotărâre de Guvern care să instituie derogare de la procedura normală de acordare a ajutoarelor de urgenţă..”

Florin Cîţu a spus că va lua legătura cu Ministru M uncii pentru a pregăti o hotărâre de Guvern pentru ca ajutoarele de urgenţă să ajungă cât mai rapid la oameni. Premierul a mai menționat că această hotărâre stabileşte sume fixe în funcţie de gradul de afectare al gospodăriilor.

"Voi vorbi cu ministrul Muncii pentru a pregăti o hotărâre de Guvern care să instituie derogare de la procedura normală de acordare a ajutoarelor de urgenţă(...).

Această hotărâre de Guvern stabileşte sume fixe în funcţie de gradul de afectare al gospodăriilor şi devine cadrul pentru acordarea ajutoarelor", a afirmat Florin Cîţu.

Citeste si: Tragedie în Belgia! Un român a murit şi alţi cinci sunt răniţi după ce o şcoală în construcție s-a prăbușit

Premierul a subliniat că se va deplasa personal în zonele unde ajutoarele trebuie să ajungă pentru a se asigura că acestea vor ajunge la acele persoane

"Vreau să vă avertizez că mă voi deplasa personal acolo unde aceste ajutoare trebuie să ajungă(...) să mă asigură că ajung ajutoarele la persoanele repsective", a mai spus premierul.

Citeste si: Bilanţ coronavirus, azi 20 iunie 2021: Câte cazuri noi s-au înregistrat în ultimele 24 de ore?

Totodată, Forin Cîţu le-a solicitat prefecţilor să discute cu organizatorii de evenimente în aer liber, în zonele unde sunt valabile avertizările meteo.

"Aş vrea ca prefecţii să ia legătura cu organizatorii de evenimente în spaţiul liber, mai ales în zonele unde avem Cod portocaliu şi Cod roşu, să le spună riscurile la care se expun, trebuie să fim foarte atenţi aici", a mai adăugat premierul.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce îți rezervă Karma, în funcție de anul în care te-ai născut. Tabelul Karmic Ce îți rezervă Karma, în funcție de anul în care te-ai născut. Tabelul Karmic
spotmedia.ro
S-au născut mai mulţi copii români în diaspora decât în ţară? Cifrele oficiale arată că... S-au născut mai mulţi copii români în diaspora decât în ţară? Cifrele oficiale arată că ministrul Muncii și liderul PSD nu ştiu ce vorbesc
spotmedia.ro
Lista actualizată a îngheţatelor restrase din magazine, din cauza unui pesticid. Sunt... Lista actualizată a îngheţatelor restrase din magazine, din cauza unui pesticid. Sunt zeci de sortimente
b1.ro
Oamenii de ştiinţă tocmai au aflat ce se întâmplă în organismul celor care s-au... Oamenii de ştiinţă tocmai au aflat ce se întâmplă în organismul celor care s-au vaccinat cu ambele doze anti-Covid
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si