Premierul interimar Florin Cîțu, le-a cerut prefecților să se pregătească pentru sezonul rece

Premierul interimar Florin Cîțu, le-a cerut joi prefecților, într-o videoconferință organizată la Guvern, să se pregătească pentru sezonul rece.

Author: Razvan Ilie joi 21 octombrie 2021 , 17:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Premierul interimar Florin Cîţu le-a cerut prefecţilor ''să ignore'' situaţia politică şi să se apuce ''serios'' de pregătirea pentru sezonul rece, adăugând că nu doreşte să existe sincope la livrarea agentului termic şi nici probleme în privinţa transportului rutier.

Citeste si: Vremea noiembrie 2021. Ce au anunțat meteorologii?

Florin Cîțu le-a solicitat autorităţilor din subordine să se asigure că sunt efectuate toate pregătirile pentru iarnă și în ceea ce priveşte transporturile.

Florin Cîțu: Aș vrea să fie primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere 

"Aş vrea ca anul acesta să fie, poate, primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere. Ştim că vine iarna, suntem în octombrie şi în fiecare an vine iarna. E bine să fim pregătiţi, trebuie să vă verificaţi că aveţi şi contractele făcute şi tot ce trebuie ca anul acesta să nu sufere nimeni", a transmis joi Florin Cîţu.

Citeste si: VIDEO| În prag de iarnă, sute de familii dintr-o comună din Buzau s-au trezit fără căldură

Florin Cîțu le-a cerut prefecților să se apucaţi serios de treabă şi să ignore situaţia politică.

"Oricine va fi la guvernare vă asigur că veţi avea resursele necesare pentru a gestiona cât mai bine această iarnă. Aş vrea să aveţi discuţii cu primarii, cu responsabilii companiilor care livrează agent termic. Vreau să mă asigur că nu va fi o problemă. Am tot auzit discuţii, am vorbit cu primari. Vreau să mă asigur că nu există sincope în această iarnă în ceea ce priveşte livrarea agentului termic", a afirmat Cîţu, la videoconferinţa cu prefecţii pe tema pregătirii sezonului rece.

Citeste si: Premierul interimar Florin Cîțu, anunț despre formarea unui guvern liberal. "Bunăstarea se vede la toți românii"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si