Cîţu a precizat că este vorba despre firma sau persoane care au fost afectate de măsurile luate în contextul pandemiei de COVID-19.

Citeste si: VIDEO| Victor Costache a demisionat de la Ministerul Sănătății în plină criză provocată de coronavirus

Citeste si: În Italia crește numărul persoanelor infectate dar și numărul deceselor provocate de covid-19

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Citeste si: Statul cu 385 de decese din cauza coronavirus

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu

Cîţu: Ratele la bănci pot fi suspendate la cererea debitorului pentru o perioadă de până la nouă luni, dar nu mai mult de 31.12 2020

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a anunţat joi, după şedinţa de Guvern, că ratele la bănci pot fi suspendate la cererea debitorului- persoană fizică sau juridică- pentru o perioadă de până la nouă luni, dar nu mai mult de 31.12 2020. Cîţu a precizat că este vorba despre firme sau persoane care au fost afectate de măsurile luate în contextul pandemiei de COVID-19.

Ministrul Finanţelor publice a anunţat adoptarea Ordonanţei privind suspendarea plăţii ratelor bancare, actul normativ prevăzând că de această posibilitate pot beneficia persoanele fizice şi juridice a căror activitate a fost afectată de pandemia Covid-19.

Solicitarea pentru amânarea ratelor se poate până la încetarea stării de urgenţă, ea putând fi depusă electronic sau telefonic, fără a fi nevoie de semnarea unor acte adiţionale.

Citeste si: Coronavirus: Cum te protejezi de virus la cumpărături?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si