Florin Piersic a dezvaluit cum voteaza la referendum: "Eu tin cu familia. Asta e tot”

De curand, Florin Piersic a dezvaluit cum voteaza la referendum, marele actor declarandu-se un sustinator al familiei traditionale, formata din barbat si femeie.

Matei Vaihan, miercuri 03 octombrie 2018 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Intr-o declaratie acordata recent, Florin Piersic a dezvaluit cum voteaza la referendum. Marele actor a marturist ca este de partea familiei traditionale. „Sunt de acord că trebuie să păzim familia: bărbat şi femeie; soţia mea şi Florin Piersic, soţul”, a marturisit Florin Piersic pentru blogul roncea.ro.

Florin Piersic a dezvaluit cum voteaza la referendum. Actorul a fost casatorit de trei ori

„Asta poţi să o iei ca pe o declaraţie a mea, că eu iubesc familia, că eu ţin cu familia. Asta e tot”, a mai completat Florin Piersic. Actorul a avut trei familii traditionale. Intre 1962 si 1974, el a fost insurat cu actrita Tatiana Iekel, care i-a daruit un baiat, pe Florin Jr. In 1975, Piersic s-a insurat cu Anna Szeles, cu care are un fiu, pe Daniel.

Florin Piersic a dezvaluit cum voteaza la referendum. Din 1993 este insurat cu o contabila

Recent, Florin Piersic a dezvaluit cum voteaza la referendum. Dupa despartirea de Anna Szeles, Piersic s-a insurat, in 1993, cu o contabila din Cluj-Napoca, Anna Torok, alaturi de care este si in prezent. Cei doi nu au copii.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si