Florin Piersic. Adevărul despre starea de sănătate a marelui actor

Florin Piersic este o legendă a cinematografiei românești și continuă, la 83 de ani, să urce pe scena teatrului. Actorul nu se lasă, chiar dacă în ultima vreme s-a tot vorbit despre unele probleme de sănătate cu care s-ar confrunta.

Author: R.B. miercuri 09 octombrie 2019 , 16:14

Florin Piersic
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Florin Piersic. După ce a apărut în presă faptul că celebrul actor a ajuns de urgență la spital, Florin Piersic a negat informațiile, printr-o declarație în stilul său caracteristic.

Citeste si: Florin Piersic, declarații acide după ce a fost criticat că apare alături de Cristian Pomohaci: „Sunteți ca niște hiene! Nu mai aveți nimic sfânt pe lume”

Florin Piersic

Florin Piersic. “Am fost totdeauna un om activ şi acum. Mi-a plăcut mişcarea, şi acum, la vârsta asta fragedă pe care o am, de 83 de ani, încă o dată repet: fragedă. Mie mi-a plăcut să înot, să joc baschet şi vreau să continui să fiu în formă bună. (…)

Citeste si: Florin Piersic, devastat de moartea actriței Florinei Cercel: ”Îmi vei lipsi teribil”

Florin Piersic

Nu ştiu, îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar sunt colegi de-ai mei care nu s-au îngrijit şi din cauza asta dumneavoastră nu aveţi cum să îi sunaţi că ei sunt undeva în stele.

Au plecat de mult majoritatea dintre ei şi atunci, eu mă îngrijesc, dar ei scriu: operat, făcut, dres… În loc să afle lumea că sunt în regulă, că împing vagoane în gările din România şi că sunt bine şi că nu am de gând să vă fac niciun fel de surpriză, ci să veniţi la teatru să mă vedeţi. Stau aici cu doamna doctor, mă rog, o doctoriţă care are grijă de mine în sensul că mă duce aici, mă duce… Mă primeşte zilnic pentru întreţinere, adică să întreţin ouăle de Paşte şi alte chestii”, a declarat Florin Piersic în urmă cu câteva luni, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Legătura dintre Florin Piersic şi Maia Morgenstern! Cei doi mari actori vor fi recompensaţi pentru întreaga activitate


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si