Florin Piersic, dărâmat de moartea interpretei de muzică populară Anuţa Tite: "Nu am să o uit niciodata!"

Florin Piersic este în doliu. Marele artist a suferit una dintre cele mai mari pierderi, iar durerea l-a lăsat fără cuvinte.

M. P., vineri 30 noiembrie 2018 , 14:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Florin Piersic este întristat profund de dispariţia artistei Anuţa Tite, artista care a făcut furori în filmul "Pintea".

Florin Piersic şi artista au avut o prietenie deosebită, iar vestea că a încetat din viaţă la doar 67 de ani l-a lăsat fără cuvinte pe marele artist. Durerea este cu atât mai mare cu cât Florin Piersic a pierdut, în ultimii ani, mulţi prieteni şi colegi de scenă.

"Dumnezeu să o odihnească. Sunt foarte rănit pentru că de fiecare dată când deschid televizorul aud veşti foarte dureroase. Am vârsta pe care o am şi am trecut prin multe astfel de experienţe. Ancuţa era atât de prietenoasă, de bună şi de fericită. Nu am să o uit niciodată", a spus Florin Piersic la o un post tv.

Artista va fi înmormântată vineri în Cimitirul din Săpânţa, acolo unde şi-a petrecut ultimii ani din viaţă.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si