Fiu al unor actori celebri, Florin Piersic si Tatiana Iekel, acesta și-a croit propriul drum pe scenă, punând bazele teatrului independent și ale filmului experimental în România.

Citește și: Kanal D a obţinut două premii importante la Gala Premiilor TV Mania 2022

Pe lângă vasta carieră actoricească, Florin Piersic Jr. este și scenarist, regizor, producător de film și scriitor.  Florin Piersic Jr. traduce texte, le pune în scenă și le joacă cu o asumare surprinzătoare, ceea ce i-au adus numeroase premii și aprecieri din partea publicului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Denise Rifai, o nouă provocare

 “ V-ați dorit vreodată ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl dumneavoastră?”, “De câte ori ați fost în depresie?”, “Va străduiți să fiți tatăl pe care nu l-ați avut niciodată?”, “Sunteți rebel fără cauz ă ?”, “De câte ori ați fost victima femeilor?”, “Are Florin Piersic stofă de actor de Hollywood?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Florin Piersic Jr. în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, difuzată de la 22:00, la Kanal D!

denise rifai

Florin Piersic Jr. în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, difuzată de la 22:00, la Kanal D

[Sursa foto: Kanal D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si