Florin Salam, amenințări din partea clanului Duduianu: "Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei…”

Discuție șocantă într-o benzinărie. Șfii clanului Duduianu se pare că au afaceri nerezolvate cu Florin Salam. Un val de amenințări a început la adresa artistului.

Catalina Popa, vineri 14 august 2020 , 09:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Se pare că totul se lega de o sumă de 100.000 de euro, sumă pe care Florin Salam le-o datora, la momentul respectiv, Duduienilor.

Citeste si: Rezultate Loto 6 din 49 și Joker. Cine devine milionar în euro, într-o zi de 13

Potrivit gândul.ro, Florin Salam a fost subiectul discuției dintre șefii clanului Duduianu, iar spusele acestora ar fi avut loc într-o benzinărie. Mai exact, Ioniță Marius-Marius, zis ”Grasu” și ”Aramis” – Constantin Nicolae (fiul defunctului Cristofor) au pus la cale un plan perfect pentru a-l face pe Florin Salam să scoată din buzunar 100.000 de euro, considerându-l vinovat pentru că Aramis fusese agresat pe 22 iunie anul acesta la restaurantul Le Blanc”.

Florin Salam, pe mâna interlopilor

Citeste si: Băsescu: „Fiecare pensionar este furat de guvernul PNL!”

ARAMIS: (neinteligibil) (min. 42:57) Grasule! Ca să (neinteligibil) SALAM (neinteligibil) să nu mai cânte în viața lui…, un singur lucru (neinteligibil), să-mi aducă banii mei…, să-mi aducă banii, și n-are nimenea (neinteligibil). Să-mi aducă o sută de mii de euro! (neinteligibil) Dacă nu, să moară băieții mei, nu va mai cânta nici afară, nici aici (neinteligibil) nici în America, și în toată Europa (neinteligibil).

Să moară Narcis (neinteligibil), dacă nu mori și tu și toți lăutarii. Mori tu, te-arunc eu pe dreapta (neinteligibil). Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei …(neinteligibil)”, vociferează Aramis.

Citeste si: Proiect Ministerul de Finanţe: Pensiile vor creşte de la 1 septembrie

GRASU : (neinteligibil) Ai nervi acum, nu mai… (neinteligibil)
ARAMIS: Să moară copiii mei… Băi, Grasule, (neinteligibil), băi Grasule, băi Grasule, știi c-au sărit 50 de inși pe mine la botezul ăla (NOTA RED. – o petrecere între interlopi la localul Le Blanc din sectorul 6, din 22 iunie 2020), la petrecerea aia… e rușinea lor!… (neinteligibil) Să mă fac ca ochelarii ăștia, Grasule, pe capul meu și la copiii mei dacă n-am vrut să (neinteligibil)… dacă n-am filtru peste mascați și de poliție acolo! …(…)

ARAMIS: Da. (neinteligibil) Clanul Duduieni cu Vasiloi, c-a intrat băiatul lui Cristofor… băiatul lu` Cristofor, peste ei, că a primit câțiva pumni, va… nu va ieși frumos, va ieși război… (neinteligibil)… c-a vorbit cu ministrul de externe… Să moară copiii mei, de nu s-a dat alarmă de gradul zero! Pe copiii mei, alarmă de gradu zero!… (neinteligibil)”.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si