Cântărețul Florin Salam se află în mijlocul unui scandal, după ce o tânără de 23 de ani i-a adus acuzații grave artistului.

Acesta este acuzat de faptul că, pe data de 1 ianuarie 2024, el ar fi agresat o tânără în vârstă de 23 de ani, într-un hotel din Capitală.

Ce a declarat tânăra care susține că a fost agresată de Florin Salam?

Jurnaliștii de la Știrilekanald.ro au luat legătura cu femeia în vârstă de 23 de ani, care s-ar fi aflat cu celebrul manelist în camera de hotel.

Aceasta ne-a transmis, în exclusivitate, că nu se va opri și susține că va face tot posibilul să își găsească dreptatea.

Citește și: EXCLUSIV! Cine este femeia care îl acuză pe Florin Salam că a agresat-o?! Mărturii din camera de hotel: „Nu mă opresc”

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

„Voi continua să îmi fac dreptate, pentru că nu mi se pare normal să mă lovești și să reacționezi așa. Procesul va continua, nu mă opresc”, a transmis femeia care îl acuză pe Florin Salam că ar fi lovit-o, în exclusivitate pentru Știrilekanald.ro.

Impresarul artistului a declarat că acesta este plecat din țară

Impresarul cântărețului a spus în urmă cu câteva ore faptul că artistul este plecat din țară.

Cu toate acestea, el a oferit declarații cu privire la acest subiect, în exclusivitate pentru Știrile Kanal D.

Citește și: EXCLUSIV! Cine este femeia care îl acuză pe Florin Salam că a agresat-o?! Mărturii din camera de hotel: „Nu mă opresc”

,,Nu este absolut nimic real, este o înscenare. Florin nu mai cântă gratis. Este o înscenare care nu își are rostul.

Autoritatea română, Poliția Română, are tot dreptul să ia declarații'', a declarat impresarul lui Florin Salam.

Florin Salam, primele declarații de la audieri

Cântărețul a oferit primele declarații, de la audieri, deși impresarul său a spus faptul că nu se află în țară.

,,În primul rând eu nu mă cert cu nimeni niciodată. Mai facem câte o caterincă, asta este altceva. Dar ceartă și astea...

Nu o cunosc, nu am cunoscut-o niciodată. A venit cu un băiat și băiatul acela a plecat și a lăsat-o acolo, și nu a lăsat-o bine, că nu trebuia să rămână cu mine. Ei au venit la mine pe parcurs și au înscenat tot. Au vrut să facă chestia asta, să se ridice pe spatele meu sau să îmi ceară bani'', a declarat Florin Salam.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

Mai multe declarații și informații puteți urmări în jurnalele Știrile Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si