Casa mov, ridicata pe 3 etaje, intr-o zona de lux a Bucurestiului este noua dezvaluire de pe tolo.ro. Vecinii spun ca se lucra intens pana saptamana trecuta cand a inceput scandalul.

Aceasta este casa impunatoare pe care fostul manager de la spitalul malaxa si-ar fi construit-o din banii unitatii sanitare. Se vede clar ca lucrarile au fost sistate de cateva zile bune, probabil din momentul in care a inceput tot acest scandal. 

Pana si lacatul pe poarta este bine strans  

Jurnalistii de investigatie au publicat astazi mai multe facturi despre care scriu ca au fost achitate de spitalul Malaxa pentru materiale de constructie.

RAZVAN LUTAC:  Managerul Florin Secureanu folosea banii pentru a-si face casa, vorbim in primul rand de 3000 de euro pentru o revizie la gaze si mai apoi de facturi inclusiv cu materiale pentru casa pentru a fi bagate in contabilitate

La inceputul lui aprilie, fostul manager le-ar fi inmanat contabilelor o factura de peste 14 mii de lei de la un magazin de materiale de constructie. Mai mult,  locuinta s-ar fi ridicat si finisat de firmele care au contract cu spitalul.  

"Ne-am trezit cu facturi de pal pe Malaxa. Dar palul nu exista în spital, ci în casa lui din Floreasca! I-am spus, dar s-a enervat ?i ne-a zis sa nu mai discutam"

RAZVAN LUTAC: vorbim de achizitii de genul caramida de sticla, polistiren expandat, stechere si tot felul de lucruri care nu au fost folosite niciodata in spital si practic s-au dus la aceasta casa care se afla deocamdata in constructie

Toti cei
din anturajul fostului manager stiu ca acesta era un mare iubitor de lux. Pe tolo.ro apare astazi si o factura pe care spitalul a primit-o de la o firma care produce trofee si stilouri de lux. Valoare? Peste 130 de mii de lei.

RAZVAN LUTAC: toata lumea se intreaba in primul rand unde este Florin Secureanu si care va fi prima lui reactie cand va aparea.


De luni fostul manager de la spitalul "Nicolae Malaxa" nu mai este de gasit. Dupa izbucnirea scandalului, a fost demis de primarul general. Toata lumea il asteapta acum sa apara pentru a explica toate acuzatiile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si