Florin Zamfirescu a fost pensionat cu forta de o celebra actrita care ii este sefa la Teatrul Odeon: „Ce trist este cand iesi din viata si intri in istorie!”

Actorul Florin Zamfirescu a fost pensionat de Dorina Lazar, managerul Teatrului Odeon. Ultima piesa a fost „Marchizul”, jucata acum cateva zile.

Matei Vaihan, sâmbătă 24 martie 2018 , 10:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vestea ca Florin Zamfirescu a fost pensionat a fost data chiar de catre actor, care si-a anuntat prietenii ca ultima sa reprezentatie la Teatrul Odeon, acolo unde joaca de zeci de ani, a fost pe 14 martie, la piesa „Marchizul”. Hotararea  fost luata de managerul teatrului, Dorina Lazar, si ea o actrita celebra.

Florin Zamfirescu a fost pensionat: "Dorina Lazar a hotarat incetarea activitatii mele"

„Ultima oară, “Marchizul” s-a jucat cu sala plină. Dupa ca directoarea, partenera, Sora Şefa si iubita noastra, a tuturor, Dorina Lazar, a hotărât încetarea activităţii mele, la 65 de ani, acest spectacol magistral a fost strangulat”, a postat Florin Zamfirescu.

Florin Zamfirescu a fost pensionat: "Scena Odeonului devenise neincapatoare"

Dupa ce Florin Zamfirescu a fost pensionat, actorul a explicat: „Scena Odeonului devenise neîncăpătoare pentru Popo-şefa (şefa popotei) Doooorina Laaaazăr! Ce trist este cand ieşi din viaţa si intri in istorie! Oricâte statui ai avea, preferi sa te plimbi pe sub castani, sa greşeşti sau sa iubeşti...”.

Te-ar putea interesa si

Setări confidențialitate