Nou focar de COVID-19 în România. Activitatea din cadrul instituției afectate a fost blocată

Un nou focar de Sars-Cov-2 a fost anunțat pe teritoriul țării. Este vorba despre un centru de plată a taxelor şi impozitelor locale din Primăria Galaţi.

Author: Georgiana Balaban miercuri 21 aprilie 2021 , 14:20

focar coronavirus taxe și impozite galați
Pandemia COVID-19 în România.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un nou focar de COVID-19 a fost raportat de către autorități. Mai multe cazuri de infectare cu noul virus au fost anunțate în cadrul unui centru de plată al taxelor şi impozitelor locale din Primăria Galaţi.

Citeste si: Doi pacienți COVID-19 transportaţi de la Bucureşti la Iaşi au decedat. Starea persoanelor era extrem de gravă

Direcţia de Sănătate Publică a transmis un focar de boală, după apariția a patru cazuri COVID-19. Conform şefului Biroului de Presă al Primăriei Galaţi, Petrica Paţilea, patru cazuri de COVID- 19 au fost confirmate la centrul de plată a taxelor şi impozitelor locale de pe strada Domnească din Galaţi. După ce angajații au fost depistați cu virusul COVID-19 s-a efectuat o anchetă epidemiologică şi s-au luat măsuri pentru evitarea răspândirii bolii.

Citeste si: Cât costă un pat ATI? România are 4.000 de paturi de Terapie Intensivă

Toţi angajaţii centrului de plată a taxelor şi impozitelor au fost testaţi, rezultatele fiind încă aşteptate.

Ce au transmis autoritățile

„Primăria municipiului Galaţi informează că a fost suspendată activitatea la centrul de plată a taxelor şi impozitelor din strada Domnească, nr.13, bloc L, ca urmare a apariţiei unor cazuri de coronavirus. S-a dispus efectuarea dezinfecţiei în toate spaţiile din cadrul centrului. Activitatea în celelalte centre ale Direcţiei Impozite, Taxe şi alte Venituri Locale se desfăşoară normal", a precizat reprezentantul Primăriei.

Citeste si: Coronavirus a luat peste trei milioane de vieți. Numărul total al contaminărilor a ajuns la 140 de milioane

focar coronavirus taxe și impozite galați
Focar de coronavirus la Galați.[Sursa foto: PixaBay]

Autorităţile Primăriei Galaţi au transmis către contribuabili că taxele şi impozitele locale se pot achita foarte simplu prin utilizarea platformei electronice www.ghiseul.ro.

Citeste si: Coronavirus România! Peste 3.000 de cazuri de infectari cu virusul COVID-19

Citeste si: Amna, clipe de coșmar după ce a fost infectată cu virusul Sars-Cov-2! „Nu-mi ajunge aerul, am făcut atacuri de panică...”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si