Disperare. Asta se citeste pe chipurile parintilor care-si trimit zi de zi copiii la scoala, de acolo de unde acestia cred  ca ar pleca infectia cu Hepatita A.  Au alarmat si  autoritatile, dar cursurile continua. "De la scoala s-au imbolnavit. Nu aveau de unde din alta parte", spune o mamica disperata, iar cuvintele ei sunt sustinute de o invatatoare. "Nu au unde sa se spele. Si-au luat servetele umede si se spala cu ele.

Le aduc de acasa", a spus femeia.

Micutii se spala, dar afisul de pe usa scolii le interzice total folosirea apei de la robinet.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Primaria stie de existenta a 3 cazuri, coordornatorul scolii de 5, directorii institutiei scolare dar si medicul din localitate nu vor sa ne prezinte situatia exacta. Ba mai mult, ne invita insistent sa parasim cladirile.

I-am intrebat si pe mai marii de la Inspectorat despre situatia din scolile atinse de virus. Pentru ca pana in prezent pe documente apar doar 3 cazuri, autoritatile au decis sa igienizeze clasele si sa continue cursurile.

Aceeasi solicitare am trimis-o si Directiei de Sanatate Publica. Pana acum nu am primit niciun raspuns.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si