La Primăria Timişoara au fost depistate, până acum, şase cazuri de COVID-19 care au legătură între ele, astfel că a fost declarat focar, iar reprezentanţii DSP Timiş supraveghează evoluţia acestui nou focar.

Focar de COVID-19 la Primăria Timișoara

Conform DSP Timiş, în judeţ mai sunt active alte şase focare de COVID-19: la un Cămin pentru persoane vârstnice din Timişoara, unde sunt confirmate 84 de cazuri, la un Centru de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică din localitatea Sinersig- 28 de cazuri, la un Cămin privat pentru persoane vârstnice din Timişoara- 21 de cazuri,

la un Cămin pentru persoane vârstnice din Chişoda- 30 de cazuri, la o asociaţie privată- 5 cazuri şi la Primăria comunei Giarmata- 5 cazuri.

DSP Timiş a finalizat, în ultimele 24 de ore, 306 anchete epidemiologice şi mai are în lucru alte 251.

În judeţul Timiş, au fost depistate 385 de noi cazuri COVID-19, în ultimele 24 de ore, cele mai multe la Timişoara- 208. În spitale sunt internate 345 de persoane cu virusul SARS CoV-2, din care 59 se află pe secţiile ATI. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 10 decese în Timiş.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Bilanț coronavirus azi, 6 ianuarie 2021. Crește din nou numărul de infectări


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si