Focar de infecție cu COVID-19 la Primăria Timişoara

Alte șapte focare de COVID-19 sunt active în judeţul Timiş, iar cel mai recent este la Primăria Timişoara, unde au fost depistate şase cazuri. Direcţia de Sănătate Publică Timiş transmite că toate cele şapte focare sunt sub supraveghere.

Author: Alina Raducu miercuri 06 ianuarie 2021 , 14:35

Focar de infecție cu COVID-19 la Primăria Timişoara
Focar de infecție cu COVID-19 la Primăria Timişoara
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La Primăria Timişoara au fost depistate, până acum, şase cazuri de COVID-19 care au legătură între ele, astfel că a fost declarat focar, iar reprezentanţii DSP Timiş supraveghează evoluţia acestui nou focar.

Focar de COVID-19 la Primăria Timișoara

Conform DSP Timiş, în judeţ mai sunt active alte şase focare de COVID-19: la un Cămin pentru persoane vârstnice din Timişoara, unde sunt confirmate 84 de cazuri, la un Centru de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică din localitatea Sinersig- 28 de cazuri, la un Cămin privat pentru persoane vârstnice din Timişoara- 21 de cazuri, la un Cămin pentru persoane vârstnice din Chişoda- 30 de cazuri, la o asociaţie privată- 5 cazuri şi la Primăria comunei Giarmata- 5 cazuri.

DSP Timiş a finalizat, în ultimele 24 de ore, 306 anchete epidemiologice şi mai are în lucru alte 251.

În judeţul Timiş, au fost depistate 385 de noi cazuri COVID-19, în ultimele 24 de ore, cele mai multe la Timişoara- 208.

În spitale sunt internate 345 de persoane cu virusul SARS CoV-2, din care 59 se află pe secţiile ATI. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 10 decese în Timiş.

Citeste si: Când începe școala în septembrie 2023? Data la care elevii se întorc la școală după vacanța de vară- kanald.ro

Citeste si: Dana Roba va intra în cea de-a doua operație pe creier. Soțul ei încearcă să scape de pușcărie- wowbiz.ro

Citeste si: Bilanț coronavirus azi, 6 ianuarie 2021. Crește din nou numărul de infectări


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si