Fondatorii Platformei Social-Liberale, Alex Coita şi Ilan Laufer, fostul ministru al Dezvoltării, au fost implicați într-un accident de maşină pe A2

Cei doi politicieni au scăpat teferi în urma accidentului care s-a produs pe autostrada A2, în timp ce se deplasau spre Constanța.

M.A., miercuri 29 ianuarie 2020 , 20:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Dragii noștri, în primul rând vreau să știți că eu și Alex suntem teferi. Am avut mai devreme un accident pe A2 în drum spre Constanța și practic ne-am văzut moartea cu ochii. Autostrada nu avea în punctul în care ne aflam gard de protecție pentru animale și ne-a sărit în față un biet cățel pe care nu îl puteam evita decât cu prețul vieții noastre.

Este absolut incredibil că în anul 2020 în România nu numai că nu avem autostrăzi, dar și acelea puține care sunt nu respectă minime norme de siguranță rutieră, punând în pericol viețile oamenilor și animalelor.

Putem spune acum că am reușit să evităm ce e mai rău, suntem bine, însă din păcate nu mai putem continua astăzi Turul României 10 în 10, fiind obligați să ne întoarcem de urgență la București. Ne pare nespus de rău că nu mai putem fi în această seară la Constanța. Mâine la Tulcea și Brăila vom fi live prin videoconferință, iar autocarul și echipa vor fi alături de voi în teren.

De vineri 31 ianuarie revenim în Tur conform programului cunoscut.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că, indiferent de obstacole, vom continua împreună până la capăt!”, a scris pe pagina sa de Facebook Ilan Laufer. 

Citeste si: ICCJ sesizează Curtea Constituţională în legătură cu legea de eliminare a pensiilor speciale. Care sunt argumentele instanţei supreme

Citeste si: Leacul împotriva coronavirusului, descoperit de specialiștii români

Totodată. liderul PSL, Alex Coita, a postat și el un mesaj pentru apropiați:

„Dragii noștri, în primul rând vreau să știți că eu și Ilan suntem teferi. Am avut mai devreme un accident pe A2 în drum spre Constanța și practic ne-am văzut moartea cu ochii. Autostrada nu avea în punctul în care ne aflam gard de protecție pentru animale și ne-a sărit în față un biet cățel pe care nu îl puteam evita decât cu prețul vieții noastre.

VEZI ȘI: Pensii speciale magistrati: cati bani se dau dupa eliminarea lor

Este absolut incredibil că, în anul 2020, în România nu numai că nu avem autostrăzi, dar și acelea puține care sunt nu respectă minime norme de siguranță rutieră, punând în pericol viețile oamenilor și animalelor.", a fost mesajul postat de Alex Coita pe pagina sa de Facebook. 

Conferința care urma să aibă loc la Constanța a fost anulată

Cei doi politicieni se mergeau spre Constanța pentru a susține o conferință de presă. Liderul PSL a anunțat că evenimentul s-a anulat din pricina accidentului suferit.

„Putem spune acum că am reușit să evităm ce e mai rău, suntem bine, însă din păcate nu mai putem continua astăzi Turul României 10 în 10, fiind obligați să ne întoarcem de urgență la București. 

Ne pare nespus de rău că nu mai putem fi în această seară la Constanța. Mâine la Tulcea și Brăila vom fi live prin videoconferință, iar autocarul și echipa vor fi alături de voi în teren.

De vineri 31 ianuarie revenim în Tur conform programului cunoscut.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că, indiferent de obstacole, vom continua împreună până la capăt!", a mai scris Alex Coita pe pagina sa de Facebook.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si