Formularul unic, care cuprinde si declaratia 600, a fost aprobat astazi! Iata cum poti beneficia de o reducere a taxelor!

Formularul unic, cel care cuprinde 7 declaratii de impunere, printre care si controversata declaratie 600- a fost aprobat astazi de guvern! Cine il depune online, plateste mai putin. Ministrul de Finante spera sa-i convinga pe romani sa nu mai mearga personal la ANAF, ci sa completeze actele online, din fata calculatorului.

Author: G. S. joi 15 martie 2018 , 18:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Romanii care ar fi trebuit sa depuna 7 formulare diferite vor completa un singur document. Sunt vizati cei care obtin venituri din drepturi de autor, chirii, dobanzi sau investitii.

Aceasta declaratie unica se depune pana la jumatatea lunii iulie anul acesta, iar de anul viitor termenul va ramane 15 martie.

Ce se intampla cu cei care au completat formularele care dispar?

Cei care vor complete formularul online au parte de beneficii. Problema e ca doar 5 la suta au depus vechile formulare online. Restul s-au inghesuit la ghiseu. Ordonanta aprobata astazi face referire si la romanii care sunt platiti pe drepturi de autor.

Practic, se revine la sistemul de anul trecut! Peste 960 de mii de romani ar trebui sa depuna declaratia unica!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si