Fosta consiliera a lui Liviu Dragnea nu are posibilitati materiale! Frumoasa Irina, despre care s-a scris ca este noua partenera a politicianului, castiga doar 2000 de lei pe luna!

Irina Tanase (24 de ani), fosta secretara a lui Liviu Dragnea (54 de ani), este o fata fara prea mari posibilitati materiale.

Matei Vaihan, sâmbătă 29 aprilie 2017 , 21:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Liderul PSD Liviu Dragnea a divortat in 2015 de sotia sa, Bombonica, presa relatand ulterior ca acesta s-a implicat intr-o noua relatie, cu Irina Tanase, fosta sa consiliera din perioada in care politicianul era ministru al Dezvoltarii regionale. Dragnea si Tanase au fost fotografiati impreuna in mai multe ocazii. In decembrie 2016, cei doi au participat la petrecerea de Craciun a PSD, dar au si fost surprinsi de paparazzi cand ieseau din blocul in care locuieste Dragnea. Recent, ziarul "Adevarul” a publicat o fotografie cu Liviu Dragnea in avion, in timp ce se afla intr-o cursa Doha-Bucuresti. Liviu Dragnea, care a călătorit la clasa economic, a fost însoţit în vacanţă de partenera sa de viaţă, Irina Tănase”, a consemnat ziarul. Iubita lui Dragnea nu are o situatie materiala de invidiat, conform ultimei declaratii de avere, depusa in 2016 si valabila pentru 2015, in calitate de consiliera a lui Dragnea. Conform actului respectiv, Irina nu detine terenuri, locuinte, bijuterii, nu are masini si bani in conturi. Singura rubrica completata de iubita lui Dragnea este cea a veniturilor, unde a trecut suma de 24.122 de lei (2.010 lei pe luna), incasata in calitate de “consilier la cabinetul minsitrului la Ministerul dezvolatrii regionale si administratie publice”. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si