Fosta iubita a lui Gheorghe Nichita s-a stabilit in Germania si s-a casatorit acolo! Adina Samson a fost hartuita de primarul municipiului Iasi

Adina Samson, fosta iubita a primarului iesean Gheorghe Nichita, isi reface viata in Germania.

Webeditor: Petru Luca Author: Matei Vaihan miercuri 15 februarie 2017 , 08:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In mai 2015, primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a fost plasat in arest la domiciliu, fiind cercetat pentru utilizarea Politiei Locale Iasi in urmarirea unei angajate a Primariei, Adina Samson, cu care a avut o relatie amoroasa si care l-a reclamat ulterior autoritatilor. In prezent, Nichita este cercetat in acest dosar, in timp ce un alt inculpat, Stefan Avirvarei, fost sef in cadrul Politiei Locale Iasi, a fost condamnat definitiv la doi ani si jumatate cu

supendare pentru ca, la indemnul lui Nichita, ar fi determinat mai multi politisti locali sa o urmareasca pe Adina Samson.
Blonda a avut de suferit teribil dupa ce a decis sa se separe de Nichita. Ea a sustinut ca a fost hartuita permanent, timp de peste un an de zile, de echipe complexe de spionaj si amenintata de interlopi. Mai mult, Adina a fost lovita de mai multe ori de Gheorghe Nichita, amenintata cu violul sau cu ruperea picioarelor. Chiar daca fostul primar este cercetat, Aduina Samson a considerat ca se afla in pericol in Romania.
Ea a decis sa plece in Germania, impreuna cu fiica ei din alta casnicie, si s-a maritat cu un cetatean german caruia ii poarta numele de familie. “Adina s-a stabilit definitiv în Germania şi nu mai are de gănd să se întoarcă în ţară. |n prezent învaţă limba germană, pentru a se putea angaja pe un post conform pregătirii pe care o are ”, a declarat un prieten al Adinei pentru presa ieseana. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si