Fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu s-a certat cu Monica Pop: “Trebuie să-mi iasă din cap că mă pricep la oameni!”

Într-un dialog aprins, fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu s-a certat cu Monica Pop. Daniela Vlădescu a atacat sistemul medical românesc, apărat de oftalmolog.

Matei Vaihan, vineri 05 octombrie 2018 , 20:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe facebook, fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu a fost acuzată de Monica Pop. Celebrul oftalomolog a postat: “E normal ca, după ce au fost şcolarizaţi gratuit în Romania, ţări civilzate din UE să facă mereu racolări de medici de la noi? Ca asta se întimplă! Au început să racoleze si studenti merituosi! Le oferă un salariu bun si cazare gratuită.Imediat după absolvire. Si rezidenţiat gratuit şi cu retributie de mii de euro! Parlamentul European de ce permite astfel de practici?De ce nu impune ca ţările care primesc medici pregătiti în altă tara, sa plătească ţarii respective scolarizarea medicului de care ei profită făra să fi investit nici un euroin pregătirea lor, pt a avea medici de mare calitate, asa cum sint cotati medicii romani peste tot in lume?! (numai in ţara lor, nu) Sau, de ce fac un program " cu fonduri europene" si să trimită ei medicii lor, platiti de ei, dacă tot vor sa ne ajute! Nu să faca tot ce pot ca să-i ia pe putinii care au mai ramas!”. 

Fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu s-a certat cu Monica Pop: "Aţi pus prea tendenţios problema"

“Primim, periodic, scrisori si mail-uri de oferte de a lucra afară! Nu e ok! Dupa ce că sint tot mai puţini medici, ii racoleaza si pe ăia si dupa asta ne mai si critică! La felul in care sînt terfeliţi medicii nostri, pleaca cu miile spre alte ţari unde găsesc respect si intelegere. Aici, nu mai sint respectati! Că e la moda să dai in medici. Si in sistemul de sanatate. Pacat! Si nedrept! Si pe romăni trebuie sa-i trateze cineva in ţara lor. Dar si ei trebuie sa respecte medicii, ceea ce nu se prea întimpla! Se iau după zvonuri neadevărate sau cazuri negative, f putine în raport cu milioanele de romani vindecati de medicii din tara asta!”, a mai scris Monica Pop. “Nu "racolează" nimeni pe nimeni. Oamenii pleacă de bună voie.Si NIMENI nu pleacă de la bine la rău. De data asta aţi pus prea tendentios problema. Şi nu se pleacă doar în UE şi nu numai cei din ţările UE au fost şcoliţi la noi”, a răspuns soprana Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu.

Fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu s-a certat cu Monica Pop: "De ce ne jigniţi?"

Până la urmă, fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu s-a certat cu Monica Pop. “Ba chiar racolează. Prin scrisori sau mailuri adresate direct medicilor. Vreti sa vedeti una ? Primita acum 3-4 zile?!”, a continuat Monica Pop. După ce Daniela Vlădescu i-a amintit de condiţiile mizere din spitale, cu dezinfectanţi diluaţi, Pop s-a enervat. “Sunt conditii decente!De ce ne jigniti?! Nu ma asteptam! Imi pare f rau!”, a scris Pop. “Cine vă jigneşte? Nu mai înţeleg nimic. Vedeţi conflicte acolo unde nu sunt. Iertaţi-mă, dar ati inteles gresit tot ce am spus. Ma retrag si va doresc numai bine”, a replicat Daniela Vlădescu. „Oricine are dreptul la orice opinie! . Normal! Regret, doar că m-am inselat ! Trebuie sa-mi iasa din cap că ma pricep la oameni! Sint imprevizibili! In plus, folositi si expresii " tari" fara nici un rost! Nu mă asteptam sa va iesiti asa din fire, să aveţi o asemenea reactie! ! Eu am avut o cu totul alta perceptie!”, a încheiat Monica Pop.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si