Dupa ce a trait timp de 13 ani alaturi de Cristian Pomohaci, Ileana Matus a vorbit despre casnicia preotul-cantaret, in contextul scandalului sexual in care acesta a ajuns sa fie implicat.
Ileana Matus a marturisit la un post de televiziune ca nu mai tine legatura cu fostul ei sot, de care a divortat in 2004 si a dezvaluit detalii despre comportamentul lui din acea perioada.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


"Când m-am căsătorit cu el, ca orice femeie am avut un vis. Mi-aş fi dorit o familie, mi-aş fi dorit un bărbat, ca oricare dintre noi. Să avem un viitor împreună. Nu era,,, să zic eu, violent, nu, nu se pune în discuţie. Nu. Îi plac poveştile. Astea îi plac foarte mult. El era un pic mai curios din fire. Din punct de vedere al oamenilor, să zic aşa.
Îi plăcea vedetismul, îi plăcea să fie sus, să fie la înălţime, probabil ca noi toţi care vrem să ajungem undeva. Îi plăcea să fie vioara întâi. N-am rămas însărcinată cât am fost cu el…

Pot să vorbesc în momentul în care îl prind în fapt, dar aşa ce pot să spun? deci în momentul în care îl prinzi în fapt, da, poţi să te pronunţi, dar atâta timp cât nu prinzi omul în fapt nu poţi să zici nimic.
Nu ştiu”
, a povestit ea, prin telefon, la o emisiune TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si