Fosta sotie a lui Dan Condrea, trimisa la psihiatru! Rezultatul expertizei psihiatrice va decide soarta copilului

Fosta soţie a lui Dan Condrea, trimisă la psihiatru! Este hotărârea judecătorilor chemaţi să dea o soluţie dosarului în care Direcţia de Protecţie a Copilului cere plasarea fetiţei celor doi, în grija statului! Rezultatul expertizei psihiatrice este crucial pentru soarta copilului. ##VIDEO27659##

joi 06 octombrie 2016 , 18:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Fosta soţie a lui Dan Condrea, trimisă la psihiatru!
Este hotărârea judecătorilor chemaţi să dea o soluţie dosarului în care Direcţia de Protecţie a Copilului cere plasarea fetiţei celor doi, în grija statului!
Rezultatul expertizei psihiatrice este crucial pentru soarta copilului.
Ultimele luni au fost un cosmar pentru fosta sotie a lui Dan Condrea. Dupa moartea afaceristului, care avea custodia fetitei, viata Laurei Georgescu a devenit un calvar.
Pe de o parte directia de protectie a copilului cere plasarea fetitei in grija statului, pe de alta, si ultima partenera de viata a lui Dan condrea a cerut custodia fetitei. Daca iubita a pierdut in prima faza copilul, lupta cu statul se dovedeste a fi necrutatoare.
Judecatorii au dispus in acest dosar expertizarea psihiatrica a femeii.
"O sa ma conformez, ma duc la INMLl sa vada nu am calcat nici macar o musca cu roata de la masina. Este interesul meu pentru ca eu stiu ca nu am gresit cu nimic", spune Laura Georgescu.
Motivul acestei expertize sunt actele medicale din 2009 care atesta ca Laura Georgescu ar avea ceva probleme psihice. Judecatorul a considerat insa ca aceste acte ar trebui aduse la zi, spre supararea femeii.
In ciuda faptului ca a fost internata in 2009, Laura Georgescu sustine ca nu a luat si nu ia tratament pentru boli psihice.
A precizat insa ca ia pastile de frumusete, dar face si niste tratamente hormonale.
Daca psihiatrii vor considera ca Laura Georgescu nu este apta sa-si creasca fetita, atunci copilul ar putea ajunge intr un centru de plasament sau chiar la Uliana ochinciuc, iubita lui Dan Condrea, care cere in continuare incredintarea.
Mai ales ca in cazul ultimei iubite a patronului Hexi Pharma ancheta sociala a stabilit ca poate creste fara probleme un al doilea copil, ca are o meserie onorabila si venituri suficiente din care sa
o intretina.

Ultimele luni au fost un cosmar pentru fosta sotie a lui Dan Condrea. Dupa moartea afaceristului, care avea custodia fetitei, viata Laurei Georgescu a devenit un calvar. Pe de o parte directia de protectie a copilului cere plasarea fetitei in grija statului, pe de alta, si ultima partenera de viata a lui Dan condrea a cerut custodia fetitei. Daca iubita a pierdut in prima faza copilul, lupta cu statul se dovedeste a fi necrutatoare.

Judecatorii au dispus in acest dosar expertizarea psihiatrica a femeii.

"O sa ma conformez, ma duc la INMLl sa vada nu am calcat nici macar o musca cu roata de la masina. Este interesul meu pentru ca eu stiu ca nu am gresit cu nimic", spune Laura Georgescu.


Motivul acestei expertize sunt actele medicale din 2009 care atesta ca Laura Georgescu ar avea ceva probleme psihice.
Judecatorul a considerat insa ca aceste acte ar trebui aduse la zi, spre supararea femeii.

In ciuda faptului ca a fost internata in 2009, Laura Georgescu sustine ca nu a luat si nu ia tratament pentru boli psihice. A precizat insa ca ia pastile de frumusete, dar face si niste tratamente hormonale. 

Daca psihiatrii vor considera ca Laura Georgescu nu este apta sa-si creasca fetita, atunci copilul ar putea ajunge intr un centru de plasament sau chiar la Uliana ochinciuc, iubita lui Dan Condrea, care cere in continuare incredintarea. Mai ales ca in cazul ultimei iubite a patronului Hexi Pharma ancheta sociala a stabilit ca poate creste fara probleme un al doilea copil, ca are o meserie onorabila si venituri suficiente din care sa o intretina.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre... Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre Irisha, Elena Marin, Bogdan Urucu si Sorin Puscasu?
spotmedia.ro
Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție
spotmedia.ro
Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci... Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci îi vei spune lui George unde vrei să mergi în vacanță și el va face ca asta să se întâmple
b1.ro
S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"! S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!
infoactual.ro
Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă
infoactual.ro
Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si