Fosta soție a lui Ionuț Jaguarul, mesaj emoționant! De cine îi e dor Nellei?

Ionuț Sugacevschi, alintat ”Jaguarul”, s-a despărțit în primăvara lui 2019 de soția lui, Nella, care devenise geloasă pe sportiv în timpul show-ului Exatlon.

Petru Luca, joi 15 octombrie 2020 , 19:24

Jaguarul
Ionuț și Nella s-au despărțit în primăvara anului trecut
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ionuț Sugacevschi, alintat ”Jaguarul”, s-a despărțit în primăvara lui 2019 de soția lui, Nella, care devenise geloasă pe sportiv în timpul show-ului Exatlon. În ciuda încercărilor de împăcare, ruptura s-a dovedit iremediabilă, luptătorul încercând să explice situația la întoarcerea din Republica Dominicană, unde s-a filmat show-ul fenomen difuzat de Kanal D. 

Nella și Ionuț, despărțire cu scandal: ”Dacă ea ar fi știut să vorbească frumos, altfel ar fi fost totul!”

”Nu o înțeleg deloc pe Nella! Suntem doi oameni maturi, trebuie să încheiem tot bâlciul acesta de pe internet! E aiurea ce se întâmplă, iar eu sunt pus într-o lumina proastă fără a avea vreo vină! De aceea, consider că eu și nevasta mea trebuie să ajungem, cât mai repede, la un acord! În ceea ce mă privește, nu am vrut să dau curs discuțiilor legate de separare, fiindcă știam unde se va ajunge! Am dorit să stau în bancă mea, să încerc să evit scandalul, dar, din păcate, Nella a ales un alt drum! Dacă ea ar fi știut să vorbească frumos, dacă nu ar fi făcut atâta tam-tam, altfel ar fi fost totul. Acum, trebuie să suporte consecințele și după varianta mea de raspuns. Sa înțeleagă toată lumea, eu și Nela nu ne-am despărțit pentru că a apărut o a treia persoană în viață noastră, în niciun caz”, a mărturisit atunci Ionuț Sugacevschi. 

Jaguarul
Nella este stabilită în Belgia

Stabilită în Belgia, țara ei de adopție, Nella a luat viața de la capăt și recunoaște că îi e dor de România și de meleagurile natale. Zilele trecute, fosta parteneră a lui Ionuț Jaguarul a postat un mesaj emoționant, în care își amintea de copilăria petrecută în județul Galați, de viața la țară și de persoanele dragi care i-au marcat existența și care astăzi îi lipsesc enorm.

Citeste si: Ionuţ Jaguarul îşi vinde limuzina! Vezi câți bani cere Războinicul de la Exatlon!

”Deși m-am născut în Galați, la maternitate, am crescut la țară, la vreo 50 km de Galați. Am crescut pe regula impusă aproape de la sine unei comunități restrânse a "ce-o să zică lumea" sau "să nu-i faci de râs pe mă-ta și pe tac-tu'". Am dat găinile cu ruj și am plimbat cățeaua în ghiozdan, să n-o doară picioarele. Bunica mă certa să nu mai pup pisicile în bot și să le dau dracu' de "microbiste". Sa nu ma mai joc cu copii aia ca au păduchi. Îmi era frică de muște, dar capturam păianjeni în borcan. Când se întuneca afară, verișorul devenea Chucky iar mie-mi sfârâiau picioarele fugind tot în urma lui. Mi-e dor de fideaua cu lapte... dar mă doare dorul de bunica mea, care mi-o făcea. Mi-e dor de serbările de 8 martie la care venea mama. Mi-e dor să strig la porți "primiți cu colindul?". Mi-e dor să-mi fie frig și să mă încălzesc în brațele lu' tata. Mi-e dor de tot ce e simplu și de tot ce m-a creat. Tu ce iubești la oameni? Eu iubesc simplitatea. E cel mai greu de păstrat. Mi-e dor sa mai stau la poarta pana noaptea târziu, copilărie îmi e dor de tine!”, a povestit Nella. 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR marți, 26 ianuarie 2021. Moneda europeana si dolarul incep saptamana... Curs valutar BNR marți, 26 ianuarie 2021. Moneda europeana si dolarul incep saptamana in crestere fata de Leu!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc... Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc brusc, iar motoarele învârt "în gol"
monitorulcj.ro
VIDEO. Diana Șoșoacă, umilită de Mihai Gâdea la Antena 3. Senatoarea a plecat din... VIDEO. Diana Șoșoacă, umilită de Mihai Gâdea la Antena 3. Senatoarea a plecat din emisiune de nervi
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si