Cristi Mitrea vrea să-l distrugă pe pacientul infectat cu coronavirus internat la spitalul Victor Babeș. Luptătorul de K1, care are un băiețel, pe David, cu Andreea Mantea, s-a arătat indignat de întâmplare. „Dacă garantează cineva imunitate în cazul în care intru cu parul peste ăla care a venit din Israel și scuipă medicii, mă duc azi!!”, a postat Mitrea.( citește anunțul cutremurător al lui Garcea, afectat de coronavirus)

Citeste si: Un pilot de la Tarom, depistat pozitiv cu coronavirus. Ce măsuri au fost luate?

Citeste si: MAE: Cetăţenii români blocaţi în prezent la graniţa Austriei cu Ungaria vor putea tranzita teritoriul ungar, până la eliminarea blocajului

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Coronavirus. Medicamentul descoperit de chinezi care poate ajuta la combaterea COVID-19, „Trebuie inclus în tratament cât mai curând”

„Late edit: se pare că a infectat 50 persoane! Eu nu înțeleg dacă vŕajeala sau suntem idioți. Mi se pare enorm și ireal. Adică după 2, 3 cazuri, nu-l izolai? Nu-l tranchilizai? Adormeai, nu știu. Poliție la ușă, gen?!? Legat de pat ca la nebuni.

Se practică! Deci ori exagerați, ori m..., suntem niște dobitoci.”, a încheiat Cristi Mitrea.

Cristi Mitrea vrea să-l distrugă pe pacientul infectat cu coronavirus. Medicii vor depune plângere

Marți, managerul spitalului Victor Babeş din Bucureşti, Emilian Imbri, a anunțat că va depune plângere pe numele unui pacient bolnav de coronavirus, căruia nu i-a fost dezvăluit numele. Pacientul ar fi scuipat medicii de la spital "Să se facă bine, să-l externăm şi apoi vom depune plângere.

Este vorba despre un comportament al unui pacient, comportament care nu este anormal, dar care ne va face pe noi, corp medical si instituţia pe care o reprezintă să depunem o plângere, după ce acest pacient va ieşi bine, pe picioare, sănătos şi vesel din spital", a declarat Emilian Imbri.

Întrebat dacă este vorba despre pacientul care a ajuns inițial la Spitalul Universitar, acuzând dureri cardiace și a mințit că n-ar fi fost plecat din țară (în Israel), Emilian Imbri a evitat să ofere detalii, susținând: „Lăsați-mi dreptul de a face plângerea public după ce acest pacient se externează în viață și într-o stare bună. Atunci se va face cunoscută persoana”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si