Fostul ministru Bogdan Stanoevici este scandalizat dupa ce a vazut steagul Romaniei calcat in picioare: "O furie fara limite m-a cuprins! Inadmisibil!"

Bogdan Stanoevici reactioneaza dur dupa ce a vazut o fotografie in care cativa tineri calca in picioare drapelul Romaniei.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Petru Luca marți 08 mai 2018 , 21:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De meserie actor, Bogdan Stanoevici (60 de ani) a ocupat functia de ministru-delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni in Guvernul Ponta, dar in primavara lui 2017 a fost numit director general la Circul Metropolitan (fostul Circ Globus). Zilele trecute, Stanoevici si-a exprimat indignarea pe Facebook, dupa ce a descoperit o fotografie recenta cu mai multi tineri de etnie maghiara care calca in picioare drapelul Romaniei.

 

"O furie fără limite m-a cuprins când am descoperit o imagine de neacceptat. O RUSINE fără margini...INADMISIBIL intr-un stat european...  DE NECONCEPUT in România anului 2018, anul CENTENARULUI MARII UNIRI...  Şi totuşi...

Dacă aceşti indivizi sunt cetăţeni romani, TREBUIE sa suporte rigorile legii acestei tari. Acest gest nu poate fi tolerat.  CE AUTORITATE A STATULUI DE DREPT SE VA AUTOSESIZA??? In cazul in care mai exista aceste autorităţi ale statului de drept, despre care vorbesc cu atâta ardoare unii... Pana când se vor tolera astfel de manifestări? Pana unde trebuie sa se ajungă, pentru ca cei ce au ca tema APĂRAREA VALORILOR NAŢIONALE, sa-şi facă treaba?  PANA CÂND? PANA UNDE? NIMENI nu are dreptul sa calce in

picioare DRAPELUL unei tari... NIMENI...

“Cum nu vii tu Ţepeş Doamne, ca punând mana pe ei
Sa-i împarţi in doua cete: in smintiţi şi in misei,
Şi in doua temniţi large cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni.”
Iată imaginea...",
a rabufnit Stanoevici pe contul sau de Facebook, postarea sa strangand rapid sute de like-uri si de comentarii. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si