Fostul șef al Poliţiei Caracal o învinovățește pe Alexandra: "ne-a indus în eroare cu o poartă roşie"

Nicolae Mirea a fost demis din funcţie în urma intervenţiei defectuoase în cazul Alexandrei Măceşanu. Într-o emisiune TV ar fi dta vina pe fata de 15 ani că i-ar fi indus în eroare în privința localizării acesteia.

K.B., marți 30 iulie 2019 , 10:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Prima dată când a sunat fata, am sunat înapoi pe acel număr şi nu ne-a mai răspuns. Peste o jumătate de oră a sunat ea din nou. Atunci a apucat să le spună că vede un brad, că vede un nuc, că sunt nişte câini. Dar ne-a indus în eroare cu o poartă roşi care nu era la drum. Am căutat cu toată poliţia. Brazii erau doi mici, nici nu depăşeau gardul. Toate acest aspecte sunt în jurul orei 12.00. Fata, atunci când a vorbit cu noi, cred că atunci a fost surprinsă la telefon. Noi am aflat la ora 1 noaptea, la 2, dar nu mai puteam face nimic.

Citeste si: O femeie a murit şi alta a fost grav rănită într-un accident rutier. Unul dintre şoferii implicaţi consumase canabis

Citeste si: Ipoteză explozivă! Le cunoștea criminalul din Caracal pe fetele ucise? Detaliul pe care nu l-a observat nimeni!

Îmi pare rău că nu am putut face nimic pentru copilul ăsta", a spus Nicolae Mirea.

Nicolae Mirea afirmă că nimeni nu i-a informat pe polițiști că Alexandrai se află în cartierul Bold.

Citeste si: Văduva lui Corneliu Patrichi, mesaj dur pentru Alexandru Cumpănașu: ”Cu tot respectul pentru durerea dumitale, dar..”

Citeste si: Gest emoționant al ansamblului popular în care dansa Alexandra Măceșanu: ”În amintirea ei!”

"STS ne-a dat o triangulație greșită, într-un cartier în partea dreaptă. Nimeni nu ne-a spus că este în cartierul Bold. Nu a venit nimeni la mine să îmi spună treaba asta. Fata nu ne-a spus niciodată de Bold, că nu eram nebuni să căutăm într-un cartier la 2 km distanță. Atunci, întrebați-l pe agentul de la Slatina, că văd că știe prea multe. Eu am coordonat toată acțiunea și am făcut ce trebuie", a mai spus Mirea.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si