Omul de afaceri a fost chemat la Curtea de Apel Bucuresti sa dea declaratii intr-un caz in care Mitica Dragomir (fost presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal) si Mircea Sandu (fostul presedinte FRF) au fost acuzati ca ar fi exclus clubul oltean din prima divizie, prin decizii abuzive intr-o sedinta a Federatiei Romane de Fotbal din iulie 2011.

Iubitul Valentinei, fost membru al Comitetului Executiv al FRF, a fost audiat, azi, in calitate de martor.

Surse judiciare sustin ca ex-actionarul dinamovist a spus ca Dragomir a cerut, la vremea respectiva, excluderea Universitatii Craiova din campionatul intern ca o ultima solutie dupa  o serie de avertismente. In plus, a sustinut ca el a votat conform propriei constiinte si nu a fost niciodata influentat in decizii de Mircea Sandu sau de Dumitru Dragomir.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au fost trimisi in judecata in iunie 2013 pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor in forma calificata; folosirea influentei ori autoritatii persoanei care indeplineste o functie de conducere in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite si sustragere de sub sechestru.

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal Mircea Sandu si fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti, in iunie 2016, la cate trei ani inchisoare cu suspendare in dosarul dezafilierii ilegale a Universitatii Craiova.

Potrivit deciziei tribunalului, ei au fost obligati sa plateasca in solidar cu FRF si LPF despagubiri catre SC Fotbal Club Universitatea Craiova SA in valoare de 1.084.592.000 lei (aproximativ 240 milioane euro).
Decizia nu a fost insa definitiva si a fost atacata cu apel de Sandu si Dragomir.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si