Fostul sef de la Ferrari, despre Michael Schumacher: "Este inca aici si se lupta"
Sport

Fostul sef de la Ferrari, despre Michael Schumacher: "Este inca aici si se lupta"

V.P.
6 dec 2017

Noi informtii despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher au fost facute publice. Fostul sef de la Ferari a declarat recent ca fostul pilot de Formula 1 inca "se lupta" pentru viata lui.

Michael Schumacher este imobilizat la pat de 4 ani, dupa ce, in 2013, in timp ce schia in Alpii Francezi, a cazut si s-a lovit la cap.

In cadrul evenimentului Hall of Fame, care a avut loc luni, Jean Todt, fostul sef de la Ferrari, a dezvaluit ca Michael Schumacher "este inca aici si se lupta".

"Tuturor ne este dor de el. E inca aici si se lupta. Lupta continua. Michael este un om special, este un om special pentru acest sport, este un om special pentru mine. E prietenul meu", a spus acesta.

"Cu totii stim ca Michael ar trebui sa fie aici, tuturor ne-ar fi placut asta. Ne-a respectat pe toti si ar fi fost onorat sa fie aici. Dragostea pentru sport l-a facut pe Michael un om special, un om de succes", a declarat si managerul fostului pilot de formula 1, Sabine Kehm.

Citeste si: A incetat din viata observatorul de joc Valer Sulea!

Citeste si: Elevul lui Mircea Lucescu, batut cu bestialitate intr-o parcare: "Sangele de pe fata mi-a sperat familia"

Citeste si: Loredana Toma a obtinut aurul la Campionatul Mondial de haltere!Imediat dupa accident, Michael Schumacher a fost tinut in coma indusa timp de 6 luni. Doctorii i-au indepartat cateva cheagurile de sange din creier, dar unele au ramas fiindca erau prea adanci. Starea lui de sanatate este extrem de grava.
 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook