Fostul sot al Angelei Similea, pomenit de celebra cantareata! Angela a facut parastasul de 7 ani pentru Victor Surdu! Uite cum arata mormantul de la cimitirul Manastirii Ciorogarla!

Victor Surdu a fost sotul Angelei Similea din 1999 si pana in 2011, cand a decedat din cauza unui cancer la pancreas.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan joi 05 aprilie 2018 , 21:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Victor Surdu, fostul sot al Angelei Similea, a decedat pe 7 aprilie 2011, la 63 de ani, dupa ce s-a luptat cu un cancer la pancreas. Politicianul si omul de afaceri se insurase in 1999 cu Angela Similea, despre care a marturisit ca o admira si o iubea inca din tinerete.

Sotul Angelei Similea. Cantareata a depus flori la mormantul lui Victor Surdu

Cum cei 7 ani de la decesul lui Victor Surdu se comemoreaza chiar in Sambata Mare, Angela Similea a decis sa-i faca parastasul de Buna Vestire, mai devreme cu doua saptamani. Astfel, ea s-a dus la mormantul lui Surdu, din cimitirul Manastirii Ciorogarla, acolo unde a depus flori. Ea a revenit si in Sambata Mare, pentru a se reculege la locul de veci al sotului ei. 

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Sotul Angelei Similea. Si amicii au fost la parastasul lui Victor Surdu

La mormantul unde odihneste sotul Angelei Similea a fost si un prieten al cantaretei, care a fotografiat locul de veci al lui Victor Surdu.  „Astazi, in zi de Mare Sarbatoare prietena si “colega” mea de o viata, Angela Similea, a cinstit memoria minunatului ei sot VICTOR SURDU. Parastas de 7 ani alaturi de familie si prieteni apropiati. Victor, Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, a postat amicul Angelei Similea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si