Victor Surdu, fostul sot al Angelei Similea, a decedat pe 7 aprilie 2011, la 63 de ani, dupa ce s-a luptat cu un cancer la pancreas. Politicianul si omul de afaceri se insurase in 1999 cu Angela Similea, despre care a marturisit ca o admira si o iubea inca din tinerete.

Sotul Angelei Similea. Cantareata a depus flori la mormantul lui Victor Surdu

Cum cei 7 ani de la decesul lui Victor Surdu se comemoreaza chiar in Sambata Mare, Angela Similea a decis sa-i faca parastasul de Buna Vestire, mai devreme cu doua saptamani. Astfel, ea s-a dus la mormantul lui Surdu, din cimitirul Manastirii Ciorogarla, acolo unde a depus flori. Ea a revenit si in Sambata Mare, pentru a se reculege la locul de veci al sotului ei. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sotul Angelei Similea. Si amicii au fost la parastasul lui Victor Surdu

La mormantul unde odihneste sotul Angelei Similea a fost si un prieten al cantaretei, care a fotografiat locul de veci al lui Victor Surdu.  „Astazi, in zi de Mare Sarbatoare prietena si “colega” mea de o viata, Angela Similea, a cinstit memoria minunatului ei sot VICTOR SURDU.

Parastas de 7 ani alaturi de familie si prieteni apropiati. Victor, Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, a postat amicul Angelei Similea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si