Britney Spears a avut parte de o surpriză de-a dreptul neplăcută chiar în ziua nunții. J ason Alexander, fostul soț al vedetei, a fost arestat din curtea artistei.

Fostul soț al lui Britney Spears, la un pas de a-i strica nunta vedetei

În timp ce încerca să pătrundă în interior, Jason Alexander a fost oprit de oamenii legii, iar apoi a fost condus la secție.

Fostul soț al vedetei este acuzat acum de intrare fără permisiune pe proprietatea privată a artistei, dar totodată și de vandalism.

Citeste si: Un nou scandal la Hollywood. După procesul dintre Johnny Deep și Amber Heard, urmează ca Brad Pitt și Angelina Jolie să se judece în instanță

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cu toate astea, bărbatul reușise să sară un gard, încercând să-i convingă pe oamenii ne pază că a fost invitat de Britney Spears la marele eveniment. Din fericire, Jason Alexandru nu a reușit să îi păcălească pe paznici.

Căsnicia celor doi a durt doar 55 de ore

Britney Spears s-a căsătorit cu Jason Alexander în anul 2004, iar nunta a avut loc în Las Vegas.

Căsnicia celor doi a durat doar 55 de ore, iar bărbatul susține că vedeta a fost influențată să anuleze totul din cauza echipei.

Citeste si: VIDEO| Tzancă Uraganu- petrecere de cinci stele pentru fiica sa Uraganitza. Cum a reacționat logodnica Marymar

Jason Alexander a ținut să precizeze că ar fi fost convins de managerii vedetei să accepte să divorțeze de Britney Spears, după un timp atât de scurt.

Cei doi nu au anunțat din ce motiv s-a ajuns, de fapt, la separare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si