Accident rutier grav în această dimineață, în localitatea Bistrița-Bârgăului din Bistrița-Năsăud. Un tânăr, care va împlini luna aceasta vârsta de 18 ani, se afla la volanul mașinii și a pierdut controlul autovehiculului. 

Astfel, el a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Mașina s-a făcut bucăți. În mașină se mai aflau doi tineri, în vârstă de 17 și 18 ani.

Citește și: Tragedie fără margini: un tată și fiul său, de nouă ani, au murit în urma unui accident cu ATV-ul

FOTO - Accident rutier grav în Bistrița-Năsăud. O mașină condusă de un tânăr  s-a făcut bucăți, după ce a intrat într-un stâlp de electricitate

FOTO - Accident rutier grav în Bistrița-Năsăud. O mașină condusă de un tânăr s-a făcut bucăți, după ce a intrat într-un stâlp de electricitate

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 172D, în Bistrița Bârgăului.

Din primele date, un tânăr de 18 ani, din Prundu Bârgăului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Colibița-Prundu Bârgăului, a pierdut controlul acestuia, a acroșat o bancă după care a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice. Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi pasageri, de 17 și 18 ani.

Citește și: Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina după ce a pierdut controlul volanului

Rezultatul testării etilotest a conducătorului auto a fost negativ. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere. În cauză fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis“, a transmis IPJ BN.

Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina după ce a pierdut controlul volanului

Accidentul s-a petrecut pe DN4, în localitatea Greaca, județul Giurgiu.

Potrivit martorilor, șoferul ar fi pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în afara părții carosabile.

Ce au anunțat polițiștii în acest caz

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto, un bărbat, de 52 de ani, din comuna Greaca, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar, din verificările efectuate, a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citește și:  Accident rutier cu un TIR implicat. Traficul este blocat

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără a poseda permis de conducere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si