Femeia a depus imediat o plângere la poliție, potrivit publicației locale Ziarul Incomod.

Un dosar penal a fost deschis de oamenii legii, iar bătrânul a fost internat la Spitalul Județean Ploiești, având urme de lovituri pe aproape tot corpul

Polițiștii au început o anchetă

”Activitățile de urmărire penală se efectuează sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina”, au precizat reprezentanții IPJ Prahova.

În urmă cu trei săptămâni, o femeie din Ploiești și-a internat tatăl, diagnosticat cu demență, în centrul asistentelor de la Casa Bunicilor. 

Citeste si: VIDEO| Un control scoate la iveală imagini revoltătoare dintr-un centru de îngrijire pentru persoanele cu dizabilități

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ulterior, femeia a depus o plângere pe numele unității, pentru rele tratamente și comportament față de pacienți la limita cruzimii. 

Timp de 20 de zile cât a stat internat în centrul respectiv, bărbatul a fost găsit cu răni pe aproape toată suprafața corpului, era murdar, însetat și înfometat. 

Bărbat maltratat la un azil de bătrâni din Câmpina. Acuzații grave făcute de fiica victimei: „Tata mi-a spus că acolo era pușcărie”
Bărbat maltratat la un azil de bătrâni din Câmpina. Acuzații grave făcute de fiica victimei: „Tata mi-a spus că acolo era pușcărie”

Bătrânul se afla într-o stare deplorabilă

Speriată, femeia a cerut ca tatăl ei să fie transferat într-un alt centru.

Reprezentanții azilului au observat că bătrânul se află într-o stare deplorabilă și are nevoie de îngrijiri medicale, așa că au contactat-o pe fiica acestuia și i-au cerut permisiunea ca tatăl ei să fie transportat de urgență la un spital.

 Bărbat maltratat la un azil de bătrâni din Câmpina. Acuzații grave făcute de fiica victimei: „Tata mi-a spus că acolo era pușcărie”
Bărbatul prezintă vânătăi pe aproape toată suprafața corpului.

În primă fază, bărbatul a ajuns la Spitalul Municipal din Câmpina, la camera de primiri urgențe. Ulterior, întrucât starea de sănătate a bătrânului părea că se agravează, a fost transferat la Spitalul Județean din Ploiești, acolo unde se află internat și în prezent, la secția de Terapie Intensivă. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Un bătrân de la un centru neuropsihiatric a murit după ce a fost bătut crunt de un infirmier beat

Medicii au fost cei care au sesizat Poliția

Medicii de la Spitalul Județean din Ploiești au sesizat rănile bărbatului și au început să suspecteze un abuz fizic care a fost comis asupra bătrânului. Au anunțat poliția, iar în paralel, fiica victimei a depus și ea o plângere la Poliția Municipiului Câmpina. 

Autoritățile au deschis un dosar penal și așteaptă inclusiv expertiza medicului legist pentru a ști cu exactitate care este cauza vânătăilor de pe corpul bărbatului. 

Citeste si: Toată lumea credea că a murit, însă bătrâna a apărut la căminul de bătrâni vie și nevătămată! "Nu îmi venea să cred.."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si