FOTO EXCLUSIV! Acestea sunt casele lui Mircea Diaconu! Actorul a renovat locuinta parinteasca de la Vladesti, dar si-a ridicat si o vila cocheta pe un deal, unde se relaxeaza cu familia in vacante!

Europarlamentarul Mircea Diaconu detine in Vladesti, satul natal, o casa de vacanta si locuinta parintilor sai, formata din doua cladiri.

Matei Vaihan, sâmbătă 09 noiembrie 2019 , 08:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mircea Diaconu (65 de ani) si-a renovat casa parinteasca din satul Vladesti, judetul Arges, o locuinta formata din doua corpuri si inconjurata de o livada intinsa. Pe langa banii investiti in casa in care s-a nascut, Diaconu si-a mai ridicat o casa de vacanta in sat, la marginea unei paduri, la cinci minute de mers pe jos de locuinta parinteasca, unde sta atunci cand vine la Vladesti sa se relaxeze, impreuna cu sotia Diana sau cu fata Ana.

Casa parinteasca, formata din doua cladiri, a fost renovata de Mircea Diaconu Si aceasta casa de vacanta dispune de un teren generos, pe care actorul politician a ridicat o livada. In ultimul timp, Diaconu a avut resurse financiare importante.

Actorul si-a cumparat tot in Vladesti un teren pe care a construit o vila cochetaEl a fost senator si manager al Teatrului Nottara, iar din 2014 este europarlamentar, post pentru care este platit cu 6200 de euro pe luna, fiind remunerat si cu o indemnizatie pentru cheltuieli generale, de 4300 de euro pe luna.

Din curtea casei lui Mircea Diaconu se vad muntii Pe langa casele de la Vladesti, Diaconu mai detine un apartament in Bucuresti si o casa la Saftica, inconjurata de flori.Casa de la Saftica a actorului Crescut la tara, Mircea Diaconu e invatat cu munca.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si