Sorin Grindeanu trece printr-o perioada complicata in fruntea Guvernului, zvonurile despre remanierea Executivului fiind tot mai insistente. In acest context, ziarul "National” a dezvaluit ca Grindeanu isi calculeaza viitoarele miscari politice in apartamentul sau din Bucuresti, fiind vecin cu Gelu Oltean, fostul sef al Departamentului Informatii si Protectie Interna din Ministerul Afacerilor Interne.

“Lui Grindeanu nu-i mai sta deloc capul la aplicarea programului guvernamental, ci mai degraba la o discreta locatie din complexul rezidential de lux North Area Lake View, din zona de fite a Herastraului.
Unde, fara ca macar premierul sa aiba habar, locuieste fix peste o aruncatura de alee si „sogorul” sau, Gelu Oltean!”,
a dezvaluit ziarul.
Un apartament similar cu al lui Grindeanu, in acelasi bloc, se inchiriaza pe site-urile de imobiliare cu 750 de euro pe luna, atuul principal fiind finisajele de lux, dar si panorama asupra lacului Herastrau. Aceasta este locuinta de serviciu a lui Grindeanu, deoarece el detine o casa in comuna Giroc, de langa Timisoara, acolo unde stau sotia si cei doi copii ai sai.

 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si