Fotografie cutremurătoare cu soţia lui Andrei Gheorghe! Petruţa s-a luptat cu o boală teribilă înainte de decesul acestuia! FOTO

Prietenii apropiaţi au văzut o fotografie cutremurătoare cu soţia lui Andrei Gheorghe, la începutul anului.

Matei Vaihan, marți 10 decembrie 2019 , 13:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La începutul anului, o amică a postat o fotografie cutremurătoare cu soţia lui Andrei Gheorghe. Poza a fost făcută acasă la Petruţa, cu ocazia unei petreceri. Andrei şi Petruţa se separaseră, dar păstraseră o relaţie apropiată, mai ales că înfiaseră trei copii. (vezi cum a presimţit Petruţa moartea lui Andrei Gheorghe)

Citeste si: Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe a murit. În urmă cu o lună, a dat petrecere la care şi-a invitat copiii şi câţiva amici

Fotografie cutremurătoare cu soţia lui Andrei Gheorghe. A avut părul ras, probabil din cauza unui tratament

În acea perioadă, Petruţa trecea printr-o perioadă grea, luptându-se cu o boală teribilă. Ea avea părul ras, probabil din cauza unui tratament, dar arăta zâmbitoare lângă Andrei Gheorghe, care avea să moară peste numai câteva luni, pe 19 martie 2018, la doar 56 de ani.

Citeste si: A murit Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe

Fotografie cutremurătoare cu soţia lui Andrei Gheorghe: "M-am trezit în întuneric, frig şi spaimă"

E clar că este o fotografie cutremurătoare cu soţia lui Andrei Gheorghe. Vara trecută, Petruţa le-a mărturisit prietenilor că a trecut prin clipe cumplite până să învingă boala: „Dragii mei, mulţumesc. M-am trezit în întuneric, frig şi spaimă. Încet, încet, îngerii mei m-au făcut să cânt!”.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si