El este fratele lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. Imagini exclusive cu Vlad Mocanu

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” are un frate mai mic pe nume Vlad. Tânărul din Bârlad este pasionat de sport la fel ca Bogdan.

G.B., vineri 15 mai 2020 , 16:11

fratele lui bogdan mocanu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fratele lui Bogdan Mocanu. El este fratele lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. Imagini exclusive cu Vlad Mocanu în timpul antrenamentelor de fotbal. În prezent, Vlad este student la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se pare că Bogdan Mocanu a fost ca un exemplu pentru fratele lui, fiind cel mai mare. Amândoi iubesc sportul, dacă Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” frecventează sălile de fitness, Vlad Mocanu iubește fotbalul. Băiatul are nenumărate premii câștigate în timpul campionatelor de fotbal.

fratele lui bogdan mocanu

fratele lui bogdan mocanu

Fratele lui Bogdan Mocanu. Citeste si: Ele sunt fetele cu care Jador și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” au mers la hotel pe timp de pandemie. Camerele de supraveghere au surprins totul

Fratele lui Bogdan Mocanu. Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” nu îl poate uita pe Jador: „Toți îmi știu slăbiciunea!”

Fratele lui Bogdan Mocanu. Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra Voloș de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit?! Momente de cumpănă pentru cel mai iubit cuplu de la „Puterea Dragostei”

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra Voloș de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit?! Momente de cumpănă pentru cel mai iubit cuplu de la „Puterea Dragostei”

fratele lui bogdan mocanu

El este fratele lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. Imagini exclusive cu Vlad Mocanu

fratele lui bogdan mocanu

Fratele lui Bogdan Mocanu. Vlad Mocanu părea foarte încântat de relația fratelui său cu Andra Voloș. El apare alături de iubita sa, Laura Rotaru, dar și cuplul Bogdan și Andra, în mai multe poze la diferite petreceri. Pe semne că erau o adevărată familie.

fratele lui bogdan mocanu

Fratele lui Bogdan Mocanu. Acum, Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” și Andra Voloș s-au despărțit. Andra a aflat de infidelitatea lui Mocanu. Tânărul și Bia de la „Puterea Dragostei” au fost surprinși la hotel.

Fratele lui Bogdan Mocanu. Citeste si: Andra Volos, premoniție cutremurătoare în noaptea infidelității lui Mocanu: „M-am trezit din somn plângând și...”


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 25 ianuarie 2021. Leul s-a depreciat în raport cu moneda euro Curs valutar BNR luni, 25 ianuarie 2021. Leul s-a depreciat în raport cu moneda euro
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce... Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si