Joshua si Ciro Castellano au controlat de-a lungul timpului, mai multe cluburi de fite din Bucuresti, care au devenit de fiecare data centrul night-life-ului din Capitala. In afara de cele doua incendii de la Bamboo, ei au mai avut un incident asemanator, cu 14 ani in urma, atunci cand a ars podul si acoperisul unui restaurant administrat chiar de Catalin Botezatu.

Bamboo a ars in totalitate
Bamboo a ars in totalitate

Cele doua incendii de la Bamboo – 2005 si 2017 – pot fi considerate suspecte, mai ales in conditiile in care, la ambele, patronii au banuit ca la mijloc ar fi o mana criminala. Putina lume isi mai aminteste ca in 2003, un alt local controlat de italieni a fost la un pas sa aiba aceeasi soarta cu clubul Bamboo. Este vorba despre celebra Casa Taraneasca Triumf, afacere de care avea grija, in acel moment, Catalin Botezatu si tatal lui, Constantin.
Fostul restaurant Casa Taraneasca
Fostul restaurant Casa Taraneasca

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

S-a intamplat tot seara si tot intr-un moment in care in restaurant se aflau clienti.

Un cablu defect ar fi provocat respectivul incendiu, insa din fericire nu au existat victime. Clientii au fost evacuati rapid, iar focul a fost stins de pompieri dupa trei ore. Pentru ca exista riscul unui scurt-circuit la reteaua de electricitate, s-a intrerupt curentul pe toata strada. „Celor care cred ca asa imi fac reclama, le spun ca tin mult la acest loc, care face parte din viata mea”, a spus Catalin Botezatu in 2003.
In prezent, cladirea istorica in care a fost restaurantul condus de Catalin Botezatu se afla intr-o stare avansata de degradare, dupa ce un om de afaceri a cumparat drepturile litigioase pentru acest imobil.
Joshua Castellano controleaza mai multe localuri
Joshua Castellano controleaza mai multe localuri

Fratii Castallano au respins tot timpul ca ar avea legaturi cu mafia italiana, in ciuda faptului ca in trecut s-a scris ca ar fi nepotii „nasei” Pupetta Maresca. „Mafiotii nu muncesc de dimineata pana seara. Am eu fata de mafiot? Vi se pare asta mafie?”, spunea Joshua dupa incendiul din 2005.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si