Valentin Lupu, 25 de ani, și frații săi Grigore (39 de ani) și Alexandru (43 de ani) și-au primit sentința fiind găsiți vinovați de sclavie modernă.

Citeste si: O femeie din Botoșani a ajuns la urgențe după ce a făcut duș. Se plângea de dureri mari. Ce i s-a întamplat

Conform ziarului My London News, ei și-au păcălit victimele, promițându-le câștiguri de 500 de lire pe lună.

Când i-au adus pe oameni în Marea Britanie, le-au luat actele de identitate și i-au forțat să locuiască în locuințe supraaglomerate din Londra, în condiții inumane.

Citeste si: Mick Jagger a revenit pe scenă în primul concert după operaţia la inimă suferită în aprilie

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Le-au făcut apoi acte false și îi puneau la muncă în domeniul construcțiilor. Erau foarte agresivi și dețineau control total asupra banilor celor pe care îi țineau în sclavie. De pe urma acestora au câștigat peste 1,2 milioane de lire sterline.

Citeste si: O femeie din Zărad căutată cu disperare de familie

33 de oameni au fost găsiți în sclavie, ținuți în 3 locuințe din Londra: 24 de bărbați, 4 femei și 5 copii).

Sclavii au fost eliberați într-un raid al poliției britanice, în octombrie 2018. Tot atunci, poliția română a făcut percheziții în Vrancea. Cei trei frați interlopi au fost prinși.

Citeste si: Acoperişul şcolii din comuna Castelu a fost smuls de vânt

Valentin Lupu și Grigore Lupu au primit fiecare o pedeapsă de 10 ani de închisoare. Fratele lor, Alexandru Lupu a primit o sentință de 8 ani de închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si