Frumoasă de pică, dar fără noroc. A rămas în scaun cu rotile, după ce și-a făcut pierce în nas

O tânără din Brazilia a rămas în scaun cu rotile, din cauza unei infecții cu o bacterie pe care a luat-o în urma unui pierce pe care și l-a făcut în nas.

Author: E. V. miercuri 13 februarie 2019 , 18:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Layane Dias în vârstă de 21 de ani și-a făcut anul trecut în luna iulie un pierce pe care avea să-l regrete toată viața. Tânăra a sângerat imediat după intervenție, nasul i s-a umflat, însă nu a dat mare atenție pe moment.

Abia după ce starea sa de sănătate a început să se deterioreze rapid Layane a realizat că ceva grav se întâmplă.

Layane a făcut febră și imediat a început să simtă o senzație de amorțeală în picioare din cauza căreia nu a mai putut să se deplaseze.

Potrivit Daily Mail, inițial medicii au avut dificultăți în a o diagnostica, însă în urma testelor au descoperit că Layane avea o infecție severă cu Stafilococul auriu.

Tânăra avea 500 de mililitri de puroi care presa pe trei vertebre ale coloanei. "Pacienții au trebui să fie atenți ca locul în care își fac pierce-ul să fie curat și să evite orice risc de contaminare", a declarat Alessandra Romiti, un dermatolog consultat de presa locală.

Layne a povestit pentru Daily Mail cu lacrimi în ochi ce durere a simțit. "Am fost devastată. La început eram într-o situație foarte tristă. Am cunoscut alți tineri în scaun cu rotile și am văzut că pot fi fericită și așa. Acum fac exerciții, joc baschet și handbal" , a mărturisit tânăra.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si